Bouwplantoetser

Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs
MEI 11
Noord-Holland Permanent MBO
10.06.2020 100546523
Solliciteren

Over de functie

‘’Bouwen aan de toekomst met oog voor de omgeving waar in gebouwd wordt’’


Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar Bouwplantoetsers/Vergunningverleners. Als Bouwplantoetser behandel je aanvragen voor WABO- en andere bouw gerelateerde vergunningen. Jij toetst reguliere en complexe zaken. De bouwplannen die je gaat toetsen, worden getoetst op wet- en regelgeving, het bestemmingsplan, het bouwbesluit en overige relevante wetgeving. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor burgers, collega’s, leiding en bestuur.

 

Sterke communicatieve vaardigheden is één van de persoonlijke skills die jij bezit, wat heel belangrijk is als je het aanspreekpunt bent van burgers, collega’s en bestuur. Daarnaast heb jij oog voor detail en sta je stevig in je schoenen. Je hebt een klantgerichte instelling en het overzicht en regie over je eigen werk. 

Functie eisen

  • MBO/HBO Bouwkunde (afgerond)
  • In het bezit van ABW 1 en 2
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Bouwplantoetser of Vergunningverlener bij een gemeente


Wil jij flexibele zekerheid met een vast dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in ‘verschillende keukens’ wil kijken om tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van ons netwerk? Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je om een zo goed mogelijke match te kunnen maken!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs