Bouwplantoetser

Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck
APR 30
Noord-Holland Tijdelijk MBO
30.05.2020 100288047
Solliciteren

Over de functie

In jouw rol als Bouwplantoetser ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van de vergunningen op het gebied van de bouw. Jij behandelt WABO-vergunningen en andere gerelateerde vergunningen. Daarnaast toets je reguliere en complexe zaken. De bouwplannen die je gaat toetsen, worden getoetst op wet- en regelgeving, het bestemmingsplan, het bouwbesluit en overige relevante wetgeving. Je adviseert klanten en bent een aanspreekpunt voor burgers, collega's, leiding en bestuur.


In jouw rol als Bouwplantoetser:

  • Heb je interesse in relevante wet- en regelgeving;
  • Hou jij van van diversiteit in de werkzaamheden;
  • Vind jij het belangrijk een positieve bijdrage te leveren aan een goed woon- en werkklimaat binnen de gemeente.


Als Bouwplantoetser heb jij oog voor detail en sta je stevig in je schoenen. Klant- en resultaatgerichtheid, denken in mogelijkheden en goede communicatieve vaardigheden zijn niet weg te denken in deze baan.

Functie eisen

  • MBO/HBO Bouwkunde
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Bouwplantoetser bij een gemeente
  • In het bezit van ABW 1 (ABW 2 is een pré)


Wat bieden wij jou?

  • Een goed (!) salaris, conform de CAO CAR-UWO. Naar aanleiding van opleidingsniveau en relevante ervaring word jij ingeschaald;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per gereden kilometer: ene leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse soorten van verlof horen ook bij de secundaire arbeidsvoorwaarden.


Als laatste: samen met onze Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende het hele traject word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck