Bouwplantoetser/Vergunningverlener WABO

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
JUN 23
Overijssel Permanent HBO
23.07.2020 106596896
Solliciteren

Over de functie

Als Bouwplantoetser behandel je aanvragen van omgevingsvergunningen, met name op het gebied van bouw. Jij zorgt voor een correcte afhandeling van aanvragen. Je toetst bouwplannen aan de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het bestemmingsplan, bouwbesluit en overige relevante wetgeving.  

Voor deze vacature is het belangrijk dat jij toekomstgericht bent. Je ziet kansen in nieuwe ontwikkelingen. Jij verwacht je goed aan te kunnen passen aan de veranderingen die de invoering van de Omgevingswet met zich gaat meebrengen. Je levert dan ook een actieve bijdrage aan de invoering daarvan. 

Natuurlijk behandel je ook alle overige Wabo-activiteiten zoals aanvragen voor kapvergunningen, verzoeken voor afwijkingen van het bestemmingsplan en principeverzoeken. Je ziet het als een uitdaging om met je collega’s te werken aan hoger niveau van dienstverlening.


Jouw werkzaamheden voer je op projectbasis uit in de regio Overijssel en Gelderland. Het netwerk dat wij in deze regio hebben is groot en daarom stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met jou af. Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • Afgeronde bouwkundige opleiding op HBO niveau; 
  • Cursus ABW 1-2 afgerond of bereidt om deze te volgen; 
  • Minimaal 1 jaar ervaring als vergunningverlener bouw of bouwplantoetser; 
  • Ook (recent) afgestudeerde in het bezit van een HBO diploma, worden gevraagd te reageren. 


Als Bouwplantoetser ben je klant- en resultaatgericht is. Je denkt in mogelijkheden voor de klant en in jouw mondelinge en schriftelijke communicatie ben je helder en overtuigend. Ook pas jij jouw communicatiestijl aan op de doelgroep. Je werkt graag samen met collega’s en voelt je (mede) verantwoordelijk voor het totale resultaat. Je wil een positieve bijdrage leveren aan een goed woon- en werkklimaat binnen de gemeente.

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Tevens bieden wij het volgende:

  • Bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten;
  • Via onze Academy kun jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en of vakinhoudelijke trainingen volgen;
  • Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever;
  • Reiskosten worden vergoedt op basis van € 0,19 per kilometer. 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan