Bouwplantoetser / Casemanager Wabo

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
JUN 26
Gelderland Permanent HBO
26.07.2020 100546658
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Gelderland zoek ik een bouwplantoetser/casemanager Wabo. De duur en het aantal uur zijn bespreekbaar.


Als bouwplantoetser/casemanager Wabo werk je op de afdeling Fysieke Leefomgeving. Deze afdeling levert een bijdrage aan een vitale, veilige en leefbare omgeving. De afdeling bestaat uit meerdere teams die intensief met elkaar samenwerken en zich samen inzetten om dit te bereiken. Het team Vergunningen is één van deze teams en is op zoek naar een bouwplantoetser/casemanager Wabo.

 

Het team Vergunningen heeft tot taak het beoordelen van (concept)aanvragen om Wabo-vergunningen (bouw, kap, reclame, uitrit en afwijkingen van het bestemmingsplan) en het geven van voorlichting over bouwmogelijkheden. De medewerkers van het team nemen ook deel aan projecten. Kernwaarden bij het verrichten van deze werkzaamheden zijn vakmanschap, verantwoordelijkheid en vertrouwen

 

Dit ga je doen:

  • Toetsen van aanvragen omgevingsvergunning (Wabo) op ontvankelijkheid, aan het bestemmingsplan, het welstandsbeleid, het Bouwbesluit, de bouwverordening en verdere van toepassing zijnde wetgeving.
  • Uitzetten van adviesaanvragen aan adviseurs (o.a. op het gebied van constructie, monumenten, sloop/asbest, brandveiligheid, welstand en stedenbouw).
  • Begeleiden van afwijkingsprocedures op grond van de Wabo.
  • Opstellen van (ontwerp)-besluiten.
  • Onderhouden van contacten met aanvrager en/of gemachtigde.
  • Geven van voorlichting (telefonisch en via de mail) over de Wabo-activiteiten (incl. vergunningsvrije mogelijkheden).

Functie eisen

  • afgeronde en relevante hbo-opleiding;
  • recente en relevante werkervaring bij de overheid als vergunningverlener op gebied van Omgevingsrecht;
  • kennis van Wabo-procedures, het Bouwbesluit, de Woningwet en verdere relevante toetsingskaders;
  • punctueel met deadlines.


Vragen of opmerkingen? Bel 038 2100125!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers