Zoeken

13

bouwplantoetser vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures bouwplantoetser

In diverse regio’s in heel Nederland hebben we vacatures bouwplantoetser. We zijn op zoek naar professionals die beschikken over een hbo-bouwkunde diploma die volledig op de hoogte zijn van de Wabo en bij voorkeur ervaring hebben met werken binnen de gemeente. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en op zoek naar vacatures bouwplantoetser? Reageer dan snel!

Als bouwplantoetser ben je elke dag bezig met het behandelen van aanvragen voor bouw gerelateerde vergunningen van bewoners en bedrijven van de gemeente waarin jij werkt. Je toetst aanvragen aan bestemmingsplannen en voorziet de aanvrager van een gedegen antwoord. Contactpersoon ben je voor externe partijen, waarmee je dagelijks, goed contact onderhoudt. Daarnaast voorzie je klanten van advies en fungeer je als aanspreekpunt voor burgers, collega’s en bestuur. Kortom, als bouwplantoetser coördineer je het volledige vergunningsproces en houdt daarbij rekening met de daarvoor geldende termijnen. Voor deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en oog hebt voor detail. Ben jij communicatief vaardig en toe aan een volgende stap als bouwplantoetser? Reageer dan snel op een van de vacatures bouwplantoetser die nu online staan!