Bouwkundig Medewerker Vastgoed

Over de functie

Voor een gemeentelijke organisatie zijn wij op zoek naar een Bouwkundige medewerker Vastgoed. Je komt terecht op de afdeling Vastgoed en Interne Dienstverlening. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en exploitatie van gemeentelijk vastgoed. De aandachtsvelden liggen op het gebied van Technisch, Commercieel en Administratief beheer.


Als Bouwkundige Medewerker Vastgoed ben jij verantwoordelijke voor de voorbereiding en begeleiding van (technisch meerjarig) onderhoud en service(contracten) van gemeentelijk onroerend goed. In jouw rol geef je binnen de organisatie adviezen met betrekking tot het onderhoud en het beheer van (gemeentelijke) gebouwen. Je houdt je o.a. bezig met het voorbereiden, het organiseren en het begeleiden van de onderhoud(programma’s) aan gebouwen en installaties. Jij weet je hoofd koel te houden en bent flexibel, omdat jij in jouw begeleidende rol toeziet op de uitvoering van werken door derden. Jij bewaakt de kwaliteit (planning, materialen en prijs) conform aanbesteding en offerte. Jij werkt nauwkeurig en bent een teamspeler.


Als Bouwkundig Medewerker Vastgoed treedt jij op als contractbeheerder van doorlopende overeenkomsten. Hiervoor ben jij communicatief vaardig en klantgericht, omdat jij in overleg voert met uitvoerders en externe projectleiders. Bovendien zorg jij voor een goede communicatie met de gebruikers van de accommodaties, stakeholders, betrokken instanties en collega’s. Je verricht overige werkzaamheden passend binnen de doelstelling van de organisatie, zoals het maken van werkomschrijvingen en planningen en het beoordelen van offertes. Het bewaken van de budgetten, het accorderen van facturen en de voortgang van de werkzaamheden behoren ook tot jouw takenpakket. 

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde opleiding hbo bachelor niveau in de richting van bouwkunde of civiele techniek.
 • Aantoonbare werkervaring met het technisch beheren van (gemeentelijk) vastgoed.


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Professionals die bij Maandag® werken zijn gedreven, snel en heel positief. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. We willen alles uit ons werk halen en werkgeluk staat bij ons op nummer 1. 


Wat bieden wij?

 • Een salaris volgens de CAO-Gemeenten
 • De mogelijkheid op een tijdelijk / vast dienstverband bij Maandag®
 • Reiskostenvergoeding, een leaseauto behoort tot de mogelijkheden
 • Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen horen ook bij de secundaire voorwaarden
 • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen bij de Academy via Maandag® om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sharon Buitenhuis

Sharon Buitenhuis

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs