Bouwinspecteur

Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett
APR 28
Noord-Holland Tijdelijk HBO
28.05.2020 100544670
Solliciteren

Over de functie

Ben je graag buiten aan het werk en is jouw observerend vermogen uitstekend? Voor verschillende gemeenten in Noord-Holland zijn wij op zoek naar bouwinspecteurs.

Als bouwinspecteur houd je toezicht erop dat de wet- en regelgeving WABO tijdens het bouwproces worden nageleefd. Ook ben je voornamelijk buiten aan het werken om bouwinspecties uit te voeren. Daarnaast stel je rapporten op over je bevindingen en verzorg je de correspondentie met de betrokken partijen. Tot slot ben je als persoon communicatief sterk, ken je geen stress en heb je oog voor detail.


Dus als bouwinspecteur heb je een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is, geweldig toch! Spreekt deze functie jouw aan? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

HBO opleiding Bouwkunde afgerond;

Werkervaring met inspecties op de bouw;

Kennis van WABO en Bouwbesluit 2012.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett