Zoeken

07

bouwinspecteur vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures bouwinspecteur

Vacatures bouwinspecteur zijn er volop online! Maandag® is op zoek naar professionals met mbo of hbo werk- en denkniveau met een afgeronde, relevante technische opleiding (bouwkunde, civiele techniek, bouwmanagement & vastgoed). Beschik jij daarnaast over goede communicatieve vaardigheden en heb je werkervaring bij een gemeente? Bekijk dan snel de vacatures voor bouwinspecteur.

Als bouwinspecteur bij een gemeente voer je je regie op je eigen bouwdossiers. Je bent verantwoordelijk voor het handhaven en controleren van verschillende bouwwerken in de gemeente waar je werkt. Samenwerken zit in je bloed. Je schakelt namelijk met alle betrokkenen en doet er alles aan om de veiligheid en wetgeving te waarborgen. Het is belangrijk voor de functie dat je kunt multitasken, stressbestendig bent en je prettig voelt in een bestuurlijke omgeving. Herken jij jezelf in dit profiel? Bekijk snel de laatste vacatures voor bouwinspecteur en solliciteer.