Bestekschrijver Constructief

Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett
MEI 19
Noord-Holland Permanent MBO
21.06.2020 103468433
Solliciteren

Over de functie

Jij denkt graag mee en adviseert op basis van je bevindingen! Dan ben ik op zoek naar jou!


Voor een opdrachtgever in Noord-Holland ben ik op zoek naar een Bestekschrijver Constructief.

Bij de opdrachtgever ga je aan de slag met sloop en bouw projecten. Dit zijn zowel onder- als bovengrondse projecten waarin je te maken hebt met eeuwenoude constructies. Me jouw kennis en ervaring met civiele constructies ga je veel meedenken en adviseren. Je gaat al Bestekschrijver Constructief een duidelijk contract met de markt maken, hierin heb je veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Je gaat werken op diverse locaties in de omgeving afhankelijk van het project, waardoor je werk afwisselend is.


Dus een afwisselende baan waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt. Ben jij de Bestekschrijver Constructief die ik zoek? Solliciteer dan snel!

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal een afgeronde MBO-4 Civieltechnische opleiding;
  • Ervaring met het schrijven van RAW / UAV bestekken;
  • Aantoonbare constructieve ervaring (minimaal 3 jaar op HBO of MBO niveau) op het gebied van tekenwerk met in ieder geval Autocad en bij voorkeur ook Revit software.


Competenties:

  • Inventiviteit;
  • Kunnen samenwerken in teamverband;
  • Resultaatgerichtheid;
  • Analytisch denkvermogen;
  • Omgevingsbewustzijn;
  • Klantgerichtheid.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de bouw en civiele techniek. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett