Beleidsmedewerker Gebouwen en Gronden

Over de functie

Als Beleidsmedewerker Gebouwen en Gronden ga jij je bij deze gemeente bezig houden met het projectmatig opzetten van de strategische ontwikkeling en het actualiseren van het beleidsplan voor gemeentelijke gebouwen. Dit ga je vervolgens vertalen naar uitvoeringsprogramma’s.

Gedurende het project voer jij als Beleidsmedewerker de communicatie en afstemming over het beleidsveld met maatschappelijk betrokken organisaties en inwoners. Je draagt zorg voor afstemming met en implementatie van gebouwen en gronden in relevante programmalijnen. Je geeft invulling aan het project met betrekking tot het efficiënt en effectief energiebeheer en de daarmee samenhangende duurzaamheidsopgave. Je bent tevens verantwoordelijk voor het project verkoop en verhuur van snippergroen binnen de gemeente.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding (hbo) op het gebied van Bouwkunde en/of Werktuigbouwkunde;
  • Je beschikt over minimaal één jaar recente werkervaring  in een vergelijkbare rol binnen een samenwerkingsorganisatie van gemeenten/provincies en/of waterschappen (opgedaan in de afgelopen drie jaar).

Over het bedrijf

Je komt te werken in het team IGG. Dit team is verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling op de vakgebieden van de openbare ruimte en de gebouwen, het maken van (meerjaren) uitvoeringsprogramma’s en de aansturing van projecten. Het cluster Gebouwen en Gronden maakt onderdeel uit van dit team. Jij verbindt ontwikkelingen in de omgeving met beleid en hebt oog voor het belang van de gebouwbeheerders en inwoners. Je volgt en analyseert dan ook maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op de lange en middellange termijn.

Je gaat deze opdracht verrichten via Maandag®. Dit kan door middel van een overeenkomst of contract voor bepaalde of onbepaalde tijd, maar ook freelancers nodigen wij van harte uit om te solliciteren. Voldoe je niet helemaal aan de eisen, maar ben je wel geïnteresseerd in deze functie? Ook dan zien wij jouw inschrijving en motivatie graag tegemoet.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Keran Leertouwer

Keran Leertouwer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs