Assetmanager woningcorporaties

Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders
FEB 07
Limburg Tijdelijk HBO
08.03.2020 100221833
Solliciteren

Over de functie

Portefeuillestrategie, complexniveau, maatschappelijke en financiële kaders, speelruimte en tactische aansturing. Maak jij de verbinding? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Limburg ben ik op zoek naar een Assetmanager.

 

Elke betrokkene van elk wooncomplex bekijkt zaken vanuit eigen oogpunt, met verschillende belangen en verschillende problematieken. Jij gaat ervoor zorgen dat al deze oogpunten samenkomen en beslissingen worden gemaakt vanuit één integrale invalshoek. Dit met als doel om een zo optimaal mogelijk maatschappelijk en financieel rendement te behalen op de lange termijn. Uiteraard allemaal met inachtneming van strategische kaders.

 

De realisatie van portefeuilledoelstellingen liggen in jouw handen, net als de exploitatie hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de verzameling, interpretatie, verwerking, analyse en rapportage van vastgoeddata. Van daaruit bied je de corporatie kaders voor de aansturing op operationeel gebied binnen dagelijks (technisch) beheer en onderhoud. Daarnaast adviseer je over beleidstukken aan staf en management en doe je projectvoorstellen ten behoeve van de besluitvorming.

 

Hoe?

  • Je volgt marktontwikkelingen
  • Je doet voorstellen voor de optimalisatie van wooncomplexen
  • Je draagt zorg voor de vastgestelde rendementseisen op complexniveau
  • Je adviseert over onderhoud- en sociaal beleid
  • Je definieert eisen die aan (vastgoed)data gesteld worden op het gebied van o.a. energie labeling, begroting, martkwaardebepaling, puntentelling en woningcartotheek 

 

Naast dat jij alle invalshoeken vertaald naar één, weet je een zo optimaal mogelijk maatschappelijk rendement te behalen op de lange termijn. Tot slot zit tactische aansturing op de woningvoorraad ook in je bloed!

 

Wat krijg je terug?

Behalve een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskosten vanuit jouw dienstverband bij Maandag®, vinden wij het belangrijk dat jij altijd op nummer 1 staat. Een goed begin is het halve werk en daarom zorgen we samen voor een zo goed mogelijk voorbereid gesprek. Je ontvangt persoonlijke projectbegeleiding vanuit je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter, want ook daarna willen wij je zoveel mogelijk ontzorgen!

 

Zet ik de koffie alvast klaar?


l 06 57 08 50 82

l stefanie.leinders@maandag.nl 

Functie eisen

  • Je hebt een HBO+ of WO diploma op zak
  • Je bent eerder werkzaam geweest binnen een woningcorporatie en de rol van assetmanager is je niet vreemd
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders