Allround Medewerker VTH

Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens
JUN 08
Limburg Permanent MBO
08.07.2020 105283177
Solliciteren

Over de functie

Vergunningen, Toezicht én Handhaving. Welkom Allround Medewerker VTH!


Als Allround Medewerker VTH ben je inzetbaar op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Je toetst aanvragen in het kader van bouw wet- en regelgeving en adviseert hierover aan het team. Tevens voer je controles uit van aangeleverde gegevens en technische tekeningen. Periodieke controles vallen ook onder je hoede.


Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!


📞 06 83 02 45 08

 📩 lisa.beurskens@maandag.nl

Functie eisen

·        Minimaal afgeronde MBO opleiding op het gebied van Bouwkunde of een soortgelijke opleiding;

·        Werkervaring op het gebied van vergunningen, toezicht en/of handhaving;

·        Gemeentelijke ervaring.

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens