Online Leren: Onderwijs

Maandag onderwijsprofessionals hebben de mogelijkheid tot bijscholing met E-Wise. Onze docenten hebben daarmee altijd en overal toegang tot al onze vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen. Actuele theorieën, zonder daarbij de kracht van de praktijk uit het oog te verliezen. Kennis waar iedereen direct mee aan de slag kan!

MAANDAG! Online Leren

Ben jij geïnteresseerd in Maandag® Online Leren?

Direct Aanmelden

Gemakkelijk én leuk

Met E-Wise kun je vandaag kennis opdoen en die morgen meteen in de praktijk uitvoeren. Zo kunnen de meeste cursussen in 2 uur worden afgerond. Het is dan ook belangrijk om te leren van voorlopers van ieder vakgebied. Experts die als geen ander weten hoe ze actuele theorie kunnen overbrengen, maar ook de kracht kennen van de praktijk.

Uitgebreid aanbod

Of het nu gaat om het bijspijkeren van de vakkennis of toch om het efficiënter inrichten van de lessen, E-Wise biedt het allemaal. Online nascholen van E-Wise biedt een oplossing, waarbij kwaliteit, tijdsefficiëntie en gepersonaliseerd leren gecombineerd kan worden. Iedere leraar heeft tenslotte zijn of haar eigen ontwikkelingspunten. Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk het aanbod voor PO en het aanbod voor VO.

Aanvragen

Start nu met bijscholen en vraag jouw gratis account aan. Vul onderstaand aanvraagformulier in. De Maandag® Academy zorgt vervolgens dat jij jouw inloggegevens binnen een week per e-mail ontvangt. En heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met de Maandag® Academy via academy@maandag.nl of op telefoon 088 622 6336

Online Leren onderwijs

Vul jouw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.