Online leren

Kennis opdoen waar en wanneer je maar wilt? Met Maandag® Online Leren ontwikkel jij je verder vanuit je luie stoel. Gespecialiseerde platformen, bestemd voor professionals werkzaam bij de overheid, in het onderwijs, in de verpleging en in de GGZ, staan tot je beschikking. Als jij je kennis online wilt bijspijkeren op momenten dat het jou uitkomt, is Maandag® Online Leren iets voor jou.

MAANDAG! Online Leren

Ben jij geïnteresseerd in Maandag® Online Leren?

Direct aanmelden

Alle vakgebieden

Als Maandag professional wil jij jouw kennis op peil houden. Maak jezelf daarom nu nog deskundiger met de e-learnings van de GoodHabitz. Met GoodHabitz heb jij de kans om iedere dag kort aan ontwikkeling te werken. Waar en wanneer je maar wilt. Op pc, tablet, of telefoon. Zo ontwikkel jij kennis en vaardigheden, zonder meteen een lange en intensieve opleiding te volgen. Een passend leertraject vinden wordt hiermee wel heel makkelijk!

Online leren: Alle vakgebieden

Online leren: Onderwijs

Bijscholen wanneer je maar wilt

Maandag onderwijsprofessionals hebben de mogelijkheid tot bijscholing met E-Wise. Onze docenten hebben daarmee altijd en overal toegang tot al onze vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen. Actuele theorieën, zonder daarbij de kracht van de praktijk uit het oog te verliezen. Kennis waar iedereen direct mee aan de slag kan!

Online leren: Onderwijs

Online leren: HBO-V

Online leren voor de HBO-V’er

Blijf bij met je verpleegkundige kennis, waar en wanneer je maar wilt! Maandag® helpt je om je
beroep als verpleegkundige met een BIG-registratie goed te kunnen blijven uitoefenen. Met deze
leeromgeving kan je kiezen uit een groot aanbod V&VN geaccrediteerde e-learnings.

Online leren: HBO-V

Online Leren Alle vakgebieden

Vul jouw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.