VMBO Docent

Over de functie

Om ons team te versterken, ben ik op zoek naar een echt VMBO docent met zowel sterke didactische- als pedagogische kwaliteiten!


Wat een VMBO docent bijzonder maakt? Deze docent is niet alleen gericht op didactiek. Meer nog komen de pedagogische vaardigheden aan bod. VMBO leerlingen zijn op zoek naar een docent bij wie ze zich ondersteund voelen. Hun docent is de rots in de branding en zorgt ervoor dat zij gemotiveerd worden en ook blijven.


In plaats van politie agent spelen in de klas, weet jij leerling intrinsiek te motiveren. Zo leren ze niet alleen voor jou of voor hun cijfer, maar ook écht voor zichzelf. Dit vraagt van jou een engelengeduld en een begripvolle houding. Je weet de verschillen tussen de leerlingen in te zetten om elkaars krachten te benadrukken.


Kom je als VMBO docent bij Maandag® Middelburg, dan kun je ingezet worden op diverse scholen in Zeeland en West-Brabant. Ook krijg je de mogelijkheid om te werken binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs Cluster 4. Hier kunnen ze jouw pedagogische kwaliteiten absoluut gebruiken! Je kunt aan de slag gaan binnen jouw eigen vak, of lesgeven in AVO vakken, waarbij je de leerlingen diverse vakken gedurende de dag biedt.


Lijkt het jou leuk om leerlingen intrinsiek te motiveren op diverse scholen? Solliciteer dan vandaag nog, ik ga graag het gesprek met je aan!


| Uren, locatie en startdatum in overleg | Salaris CAO VO | Mogelijkheid tot contract | 

Functie eisen

  • Onderwijsbevoegdheid vereist (2e graads vakdocent of PABO);
  • Interesse in VMBO doelgroep;
  • Affiniteit met het Voortgezet Speciaal Onderwijs is een pré;
  • Geduldig met de leerlingen;
  • Goed in teamverband.


Heb jij interesse en eventueel ook al ervaring in deze doelgroep? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op om te praten over de mogelijkheden. Solliciteer direct of bel 06-82125148 voor meer informatie!

Over het bedrijf

Maandag® is dé detacheerder binnen de Publieke sector. Wij werken samen met scholen, zorginstellingen en de overheid binnen heel Nederland. Samen met gemotiveerde professionals gaan we op zoek naar werkgeluk. Want als jij gelukkig bent op je werk, lever je de beste kwaliteit!


Om dit te realiseren, gaan we allereerst het gesprek met je aan. Waar word jij nu echt gelukkig van? Samen gaan we vervolgens op zoek naar de juiste opdracht. Dit alles onder begeleiding van een recruiter én een accountmanager. Ook als je eenmaal van start bent gegaan, staan zij je bij tijdens evaluaties en projectbezoeken.


Natuurlijk doe je dit werk niet voor niets. Zo wordt je ingeschaald op basis van jouw diploma’s en ervaringen aan de hand van de CAO VO. Daarnaast krijg je je reiskosten volledig vergoed met €0,19 per kilometer. Je schoolvakanties worden zoals gebruikelijk doorbetaald en je bouwt vakantiegeld op gedurende je werkzaamheden.


Toe aan een nieuwe uitdaging? Pak nu je kans! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Eline Steendijk

Eline Steendijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs