Startklaar traject Onderwijs

Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp
MEI 11
Noord-Holland Permanent HBO
10.06.2020 100247546
Solliciteren

Over de functie

Ben jij klaar voor je eerste stappen in het onderwijs? Voor startende docenten in het onderwijs zoals jij is het moment natuurlijk aangebroken, waarbij je al hetgeen wat je hebt geleerd in de praktijk gaat toepassen. Het Onderwijs Startklaar Traject biedt Maandag® (traineeship) aan om startende docenten zoals jij te helpen om niet alleen deze beginfase zo goed mogelijk te doorlopen, maar ook om vervolgstappen te zetten! Het Onderwijs Startklaar Traject is namelijk een traject van 12 maanden waarin je naast werk, trainingen volgt en lesbezoeken zult krijgen. Hierin wordt je individueel begeleid en gecoacht. Als je deze onderdelen succesvol hebt doorlopen schrijven de trainer en de begeleider en advies op maat. Op basis daarvan kijken we samen naar passende vervolg stappen / trainingen.


Zo kom je bij Maandag® in dienst en krijg je naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, diverse trainingen en begeleiding aangeboden die meerwaarde zijn voor in de praktijk. Tevens krijg je toegang tot een e-learning platform met meer dan 90 trainingen die speciaal zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Dus ben jij een (bijna) afgestudeerde docent die zich graag wel ontwikkelen en aan de slag wilt gaan in het onderwijs?! Dan kom ik graag met je in contact!

Functie eisen

  • Je bent op zoek naar een startersfunctie als docent en in het bezit van een 1e of 2e graad lesbevoegdheid of een PABO-diploma;


  • Relevante stage- en/of werkervaring;


  • Flexibele houding omtrent opdrachten, scholen en reistijd.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

  • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;
  • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort uiteraard tot de mogelijkheden;
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Rogier.holtkamp@maandag.nl |06 83 25 83 75

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp