Startend docent VO

Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri
JUN 30
Flevoland Tijdelijk HBO
30.07.2020 102518814
Solliciteren

Over de functie

Je bent bijna klaar met je opleiding en dan is het zo ver.. je gaat volgend jaar beginnen en aan de slag als docent in het voortgezet onderwijs! Toch blijft het lastig om dan gelijk te weten welke doelgroep en school het beste bij jouw wensen aansluiten. Hoe leuk is het dan als je bij verschillende scholen aan de slag kan gaan als docent om je zo te oriënteren wat er écht bij je past. Daarnaast ben je gelijk bezig met het uitbreiden van je netwerk binnen het voortgezet onderwijs in regio Amsterdam.


Het is ook best spannend zijn om te starten zonder begeleiding. Hierom wil ik er voor zorgen dat je de juiste ondersteuning gaat krijgen. Zo kan je meedoen met het startklaar traject waarin je coaching gaat krijgen en een heel schooljaar wordt begeleid. Als basis krijg je verdiepingstrainingen op het gebied van klassenmanagement en groepsdynamiek. Training on-the-job kan je ook verwachten en sta je er dus niet alleen voor als startend docent!


Ik begrijp ook heel goed dat je stabiliteit nodig hebt en dat een vast salaris gewenst is! Hierom bied ik flexibele zekerheid. Wat betekent dit? Dit houdt in dat je de flexibiliteit kan ervaren door het uitvoeren van functies in verschillende segmenten van het onderwijs en tegelijkertijd de zekerheid hebt van een vast salaris. Uiteraard krijg je dit netjes conform het CAO van het onderwijs. 

Maar wat verwacht ik dan van jou als startend docent? 


 • Je bent natuurlijk net afgestudeerd en hebt je eerste of tweede graad bevoegdheid in de pocket!
 • Dat je het leuk vind om op verschillende opdrachten aan de slag te gaan in regio Amsterdam en zo dus ook met verschillende niveaus en scholen
 • Minimale beschikbaarheid tussen de 0,4 tot 1,0 FTE
 • Ontzettend veel zin om in mijn team te komen werken! 


Functie eisen

 • Een contract bij Maandag® onderwijs Amsterdam
 • Persoonlijke en proactieve begeleiding van de accountmanager en mij
 • Coaching on-the-job
 • Een groot netwerk binnen het onderwijs in regio Amsterdam
 • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
 • Een salaris conform het CAO van het onderwijs
 • Flexibele zekerheid
 • Het startklaar traject zodat je jouw eerste schooljaar goed van start kan gaan!
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri