Nederlands docent 1e graad

Over de functie

Examenklassen horen les te krijgen en door een gat dat is ontstaan dreigt dit niet door te gaan. We zijn dus dringend op zoek naar jou, de eerste graad docent Nederlands!

Hoe zit jouw dag in de rol van Docent Nederlands eruit?

Tijdens jouw lessen als docent Nederlands begeleid je de leerlingen in het vak Nederlands. Je leert de leerlingen niet alleen hoe zij zo goed mogelijk kunnen communiceren, je begeleid leerlingen ook in hun taalontwikkeling en hoe zij kunnen spelen met de Nederlandse taal.

Als Docent Nederlands breng jij jouw kennis en kunde over de Nederlandse taal en cultuur over op je leerlingen. Je begeleidt ze, geeft les en je maakt de leerlingen ook daadwerkelijk enthousiast voor het vak!

En verder…..

 • Zorg je voor een fijne sfeer in de klas
 • Maak je, indien nodig, gebruik van audiovisuele hulpmiddelen
 • Spar je met collega’s uit de sectie

Jij start de dag met een frisse blik en staat open voor nieuwe uitdagingen. Je zal les gaan geven aan leerlingen binnen het 1ste graad gebied. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Nederlands 1e graad in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie/thee met jou!

Functie eisen

Als Nederlands 1e graad ben je een echte kei in je vak! Je wordt blij van dat jij de leerlingen kunt voorzien van les en kan deze dan ook als de beste verzorgen!

Je beschikt over:

 • Een 1e graad bevoegdheid voor het vak Nederlands
 • Vakinhoudelijk ben je sterk
 • Recente ervaring binnen de functie van Docent Nederlands 1 graad
 • Op korte termijn beschikbaar

Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® bied je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Daarnaast organiseren we ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken we over een online leer platform. Wij verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst en nodigen jou uit voor (digitale) bijeenkomsten om ook jouw collega's te ontmoeten. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!

Ben jij de Docent Nederlands 1e graad die de klas zoekt? Reageer dan snel!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lotte van de Graaff

Lotte van de Graaff

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs