MAANDAG! -docent Nederlands

Over de functie

Jij bent een docent die energie krijgt van afwisseling in het werk. Je vindt het leuk om les te geven aan verschillende leeftijdscategorieën en niveaus en ziet ieder nieuw project als een mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Wanneer je via Maandag® werkt als docent Nederlands, bind je je namelijk niet aan één specifieke school of stichting, maar heb je de mogelijkheid om onder een vast aantal contracturen verschillende scholen te ontdekken. Geen onderwijssleur te bekennen en continue nieuwe energie van opnieuw een nieuwe omgeving. De ene keer kom je terecht op een dorpsschool met kritische ouders (vergeef me het stereotype) en de andere keer juist op een stadse school waar de leerlingen hun woordje wel klaar hebben. Die dynamiek in het werk maakt jouw werk.

Het docententeam van Maandag®;

 • Is enthousiast over het werk dat ze doen. Werkgeluk staat centraal en er is een open communicatie, waardoor snel geschakeld kan worden wanneer de docenten ergens hulp bij nodig hebben.
 • Bestaat uit enkel aanpakkers. We zien snel wat onze klas/ team nodig heeft en gaan daar direct mee aan de slag.
 • Kan goed reflecteren. Continue staan we stil bij hoe iets is gegaan en wanneer dat nodig is stellen we onze aanpak bij.
 • Is flexibel én zeker. We halen onze energie uit de verschillende opdrachten. Juist de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken onder een vast dienstverband geeft ons nieuwe energie.
 • Gaat voor ontwikkeling. Ontwikkeling door (steeds voor langere periode) op een andere school voor de klas te staan, ontwikkeling door de Maandag® Academy én ontwikkeling door aan te geven waar zij behoefte van hebben. 

Functie eisen

Als docent Nederlands én onderdeel van ons team neem jij eigen verantwoordelijkheid. Je staat open voor onderwijsvernieuwing en hebt behoefte om hierin jouw eigen visie aan te scherpen en daarin te blijven leren. Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid (vereiste) en geniet ervan om afwisselend langere periodes (vanaf 3 maanden tot een heel schooljaar) in te springen op verschillende scholen. Iedere werktijdfactor is welkom in ons team!

Bij Maandag® krijg je daarvoor terug;

 • Een marktconform salaris volgens de cao-onderwijs schaal LB.
 • Een reiskostenvergoeding tot €0,19 per kilometer.
 • Een persoonlijke aanpak, uitgaand van jouw wensen.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lotte van de Graaff

Lotte van de Graaff

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs