Leerkracht schooljaar 2020-2021

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
JUN 25
Noord-Holland Permanent HBO
25.07.2020 101203984
Solliciteren

Over de functie

Een goede leraar is het halve huiswerk! Jij vindt dat de nieuwe generatie het beste onderwijs verdient, en dat vinden wij ook!


Het schooljaar is nog volop in gang maar tegelijkertijd is het wel het moment op alvast na te denken over het volgend schooljaar. Ben jij de leerkracht die op zoek is naar een nieuwe basisschool waar je al je talenten kan inzetten? Dan ben ik op zoek naar jou!


Vanuit de Maandag® vestiging in Alkmaar ben ik op zoek naar een gepassioneerde leerkracht. Iemand die bruist van energie en niet kan wachten op je opgedane werkervaring ook op een andere basisschool in te zetten!


Als leerkracht via Maandag® zullen je werkzaamheden in de rol van leerkracht bestaan uit:

  • Zelfstandig les geven aan je leerlingen
  • Zorg dragen voor een fijne sfeer in de klas
  • Contact onderhouden met de ouders van je leerlingen en eventueel met externe partijen


Je biedt aan je leerlingen de juiste begeleiding en met jouw kennis en kunde kan jij iedere leerling helpen zijn of haar doelen te behalen. Jij beseft namelijk als geen ander dat elke leerling anders is.


Hoe ziet het werken via Maandag® eruit?

 

Maandag® biedt jou als leerkracht de kans om met zekerheid van een vast dienstverband te werken bij meerdere basisscholen of juist jouw droomschool te vinden zodat je nog geen (voorlopig) definitieve keuze hoeft te maken.

Wij werken met allerlei verschillende basisscholen waarin alle onderwijsvormen aanbod komen. Of je voorkeur nou ligt bij de onderbouw waarin al je leerlingen heerlijk speels zijn, de bovenbouw waarbij de beginnende pubers toch net even iets anders aangepakt moeten worden of je weet het eigenlijk nog niet of je een voorkeur hebt: bij Maandag® gaan wij graag in zee met gedreven leerkrachten die hun vak met passie over weten te brengen!

Functie eisen

Kernwaarden vind jij heel erg belangrijk denk aan; enthousiast, flexibel, lef en gaan voor succes. Vind jij de basisschool leerlingen helemaal geweldig, herken jij jezelf in één of meerdere van deze kernwaarden, sta je stevig in je schoenen en ben jij een leerkracht die een goede balans vindt tussen humor en consequent handelen? Dan zoeken wij jou!


  • Een Pabo diploma of je studeert dit jaar af;
  • Ervaring als leerkracht binnen het primair onderwijs;
  • Je bent minimaal 0,4 fte beschikbaar en flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het leuk om afwisseling in je werkzaamheden te hebben.


Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform.


Wil je de weg bewandelen naar Maandag® als leerkracht voor het schooljaar 2020/2021! Reageer dan snel!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet