Docenten schooljaar 2020-2021

Jelke Wolfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jelke Wolfs
JUN 23
Limburg Permanent HBO
23.07.2020 106581367
Solliciteren

Over de functie

Het nieuwe schooljaar met je grootste glimlach voor de klas?


Jij bent die docent waar leerlingen jaren later nog aan terug denken. Je weet wat er speelt in je klas. Hierdoor weet je als geen ander je leerlingen te motiveren en de aandacht erbij te houden.


Voor diverse onderwijsinstellingen in de regio Limburg zoeken we zowel eerste- als tweedegraads bevoegde docenten Nederland, Engels, Techniek etc. Je bent verantwoordelijk voor het doceren van je vak aan leerlingen van de onder- en bovenbouw vmbo, havo en vwo. Ook doceren op het mbo en hbo is een mogelijkheid.


Wél de afwisseling van verschillende opdrachten en tegelijkertijd vastigheid vanuit Maandag®, dat is wat wij jou bieden! Vanuit Maandag® krijg je een vaste recruiter als begeleider, vele trainingsmogelijkheden vanuit onze eigen Academy en ruimte om te sparren en netwerken met andere docenten. Samen de mogelijkheden bespreken? Ik ben te bereiken via 0613783156 voor een vrijblijvende afspraak. Ik zorg dat de koffie klaar staat!


Kom jij ons enthousiaste Maandag® docenten team versterken? Graag ga ik met jou in gesprek om te kijken naar jouw voorkeuren en drijfveren. 

Functie eisen

·      Je hebt een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid (of je bent in de afrondende fase van je opleiding)

·      Ervaring met lesgeven binnen het VO of MBO/HBO (stage ervaring telt uiteraard ook!)

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jelke Wolfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jelke Wolfs