Docenten nask1 en nask2 voor het schooljaar 2020-2021

Stanley van Dillen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stanley van Dillen
JUN 08
Noord-Brabant Permanent HBO
08.07.2020 100545414
Solliciteren

Over de functie

Echt vervelend dat corona virus, jij zit nu alleen thuis en je moet leren voor de aankomende toetsen ondertussen plunder je de voorraadkast, maar welke voedingswaarde neem je nou tot je en hoeveel energie kan je daar mee opwerken?


Ben jij de docent die ook in deze tijd de lessen beeldend en leuk kan maken zoals hierboven en ben jij toe aan vastigheid terwijl je werk dynamisch is dan zoek ik jou! Voor het schooljaar 2020-2021 ben ik opzoek naar twee docenten NaSk die het een uitdaging vinden om lekker dynamisch aan het werk te gaan. Dit zal betekenen dat je op verschillende scholen, verschillende niveaus en verschillende onderwijstypes aan de slag zal gaan! Wat wij van maandag daar tegenover willen en kunnen zetten is een langdurig contract. Nu weten we dat soms de voorkeur juist ligt bij natuurkunde en soms juist bij scheikunde. Logisch, want vaak heb je ook specifiek een vak geleerd! Daarom zijn we zowel opzoek naar een docent Nask1 als een docent Nask2. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op en laten we samen kijken naar de opties!

Functie eisen

-         Eerste- of tweedegraads bevoegdheid of op dit moment bezig met de opleiding

-         ervaring als docent NaSk voor de klas

-         Pedagogisch als didactisch sterk

-         Woonachtig in Nederland of Belgie

-         Het dynamische werk is iets wat je echt aanspreekt

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.


Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar Stanley.vandillen@maandag.nl of bel naar +31 6 83256714 dan kunnen we samen een afspraak inplannen.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Stanley van Dillen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stanley van Dillen