Docent Wiskunde

Anissa Bejaoui
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anissa Bejaoui
JUN 23
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
29.07.2020 101777651
Solliciteren

Over de functie

Als Wiskunde docent weet jij als geen ander dat elk probleem een oplossing heeft. Ben jij dié leuke, creatieve en nieuwe wiskunde docent waar ik naar op zoek ben?


Jij bent de rots in de branding voor jouw leerlingen. Met jouw voorliefde voor wiskundige formules en de variërende inzetbaarheid hiervan breng jij jouw expertise met enthousiasme over aan leerlingen. Wiskunde is leuk en veelzijdig! Dat wil jij over brengen. Je zorgt ervoor dat zij het leuk vinden om naar jouw les te komen. Je stimuleert hen door de complexiteit van wiskundige onderwerpen om te buigen naar begrijpelijke taal. Hierbij komt het toepassen van leuke weetjes, ezelsbruggetjes, illustraties en filmpjes om de hoek kijken maar ook het berekenen van interessante dingen zoals de gemiddelde lengte van de leerlingen in hun eigen klas of de inhoud van een het klaslokaal. Je vindt het leuk om te werken met creatieve les technieken waarbij je hen naar een gezamenlijk doel toe laat werken. Hierbij zet je bijvoorbeeldde competitie of een spelelement in waarbij samenwerking tussen de leerlingen om de hoek komt kijken.


Hiernaast besef jij maar al te goed dat iedere leerling een eigen niveau heeft. De uitdaging ligt bij ieder ergens anders en als docent wiskunde weet jij je hier goed op aan te passen en neem je de tijd per individu waar nodig en mogelijk. Zie jij jezelf terug in de bovenstaande beschrijving? Lees dan snel verder.


Functie eisen

Naast dat wij het vooral belangrijk vinden dat je als docent Wiskunde, flexibel bent en jezelf graag ontwikkeld, kun jij ons vertellen dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:


 • Je bent in het trotse bezit van een eerste- of tweedegraads bevoegdheid Wiskunde óf je bent docent Wiskunde in opleiding 
 • Je hebt stage-of werkervaring als docent Wiskunde
 • Je voelt je op je plek voor de klas
 • Je bent niet bang voor afwisseling en uitdaging
 • Je hebt zin om samen met Maandag® een uitdaging aan te gaan en denkt graag in mogelijkheden en persoonlijke groei en ontwikkeling om je eigen carrière vorm te geven

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


 • Goede arbeidsvoorwaarden, o.a. salaris en vakantiedagen conform het cao onderwijs
 • Een combinatie van zekerheid en flexibiliteit in jouw carrière bij Maandag®
 • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen en vaste contactpersoon binnen Maandag
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen onze Maandag® Academy (cursussen, trainingen en opleidingen)
 •  Een groot aanbod aan vacatures die aansluiten op jouw carrière wensen
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometerBen je naast deze vacature benieuwd naar andere mogelijkheden binnen Maandag® in het basis onderwijs, speciaal onderwijs of op het voorgezet onderwijs(vmbo, havo, vwo)? Ook dan kijk ik graag samen met je naar wat ik voor jou kan betekenen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anissa Bejaoui
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anissa Bejaoui