Docent wiskunde

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
MRT 26
Noord-Holland Vast HBO
25.04.2020 100545431
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als docent de rots in de branding voor je leerlingen als deze lastige tijd is afgelopen?

Als docent wiskunde wil jij er graag voor de leerlingen zijn om het schooljaar toch nog goed te kunnen afsluiten! Herkenbaar?

Dan zoek ik jou!Het vak wiskunde lastig en saai? Niet voor jou! Als docent wiskunde neem jij de leerlingen mee in de logica van het vak. De ene leerling leeft op bij dit vak, terwijl de andere leerling het haat, maar jij weet echt iedereen bij de les te houden!

Bij het vak wiskunde draait het om logica. De leerlingen moeten snappen hoe al die formules werken, maar nog belangrijker: ze moeten ze ook kunnen toepassen.

Als docent wiskunde weet jij het goed uit te leggen en laat je de leerlingen oefenen met de opgaves, net zolang het kwartje valt.


De volgende werkzaamheden zullen in de rol van docent wiskunde onder jouw verantwoordelijkheid vallen:

  • Lesgeven aan mavo/havo onderbouw leerlingen
  • Het zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen voor leerlingen;


Tijdens je lessen werkt jouw energie en enthousiasme aanstekelijk, de leerlingen hebben er zin in en willen graag meer weten over het vak wiskunde!

Functie eisen

Naast een flexibele werkhouding en enthousiaste persoonlijkheid beschik jij over:


  • Een 2e graad bevoegdheid wiskunde of heb je je opleiding bijna afgerond
  • Recente ervaring binnen de functie van docent wiskunde

Daarnaast ben je zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd.


Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform, helemaal gericht op het onderwijs. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!


Wil je de weg bewandelen naar Maandag® als docent wiskunde en wil jij de leerlingen weer voorzien van les? Reageer dan snel!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet