Docent Wiskunde

Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp
JUN 18
Utrecht Tijdelijk HBO
18.07.2020 100200424
Solliciteren

Over de functie

388 is het juiste antwoord en fijn dat ik je aandacht heb!


Voor diverse scholen in de regio Utrecht ben ik op zoek een docent Wiskunde. Wat voor jou als docent wiskunde in de provincie Utrecht belangrijk is, is dat je leerlingen met jouw kennis wilt verreiken. Je krijgt energie van het overbrengen van bijvoorbeeld de stelling van Pythagoras en bovenal de nieuwe generatie klaar te stomen voor de toekomst. Want de basis van wiskunde komt overal in voort.


Dit doe jij allemaal door de leerlingen te motiveren voor het vak wiskunde. Jij past onder andere maatwerk toe, participeert actief met de leerlingen op een manier die aansluit bij hun belevingswereld. Als docent wiskunde bij Maandag sta jij verder stevig in je schoenen. In jouw begeleiding staat het geven van persoonlijk aandacht centraal. Geen enkele vraag is voor jou teveel en je neemt de tijd om iedere leerling de meest lastige formules uit te leggen. De leerlingen kunnen altijd op jou rekenen! 


Functie eisen

• Je hebt een 1e- of 2e graads bevoegdheid als docent wiskunde;

• Jouw lessen sluiten aan op de leefwereld van de leerlingen;

• Je bent pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk;

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

• Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

• Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

• Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort uiteraard tot de mogelijkheden;

• Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;

• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Rogier.holtkamp@maandag.nl |06 83 25 83 75

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp