Docent Wiskunde 1e/2e graads bevoegd

Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest
JUN 30
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
30.07.2020 100288000
Solliciteren

Over de functie

Zonder wiskunde geen opleiding! Wiskunde is een onmisbare schakel binnen het onderwijs, dat ben jij dus automatisch ook! Docent zijn en wiskunde zit in je DNA. Voor het schooljaar 2020 – 2021 ben ik op zoek naar enthousiaste flexibele leraren die het niveau van de leerlingen naar een hoger niveau willen tillen. Het is van belang dat je de taal spreekt van de leerlingen en dit weet te vertalen naar hetgeen wat zij moeten leren.


Jij weet alles van Cosinus, Sinus, Tangens tot aan de stelling van Pythagoras aan toe. Jij weet als docent wiskunde in elke situatie snel te schakelen en bent altijd goed voorbereid. Jij verzorgt maatwerk, staat pedagogisch en didactisch sterk in je schoenen. kortom, ben ik op zoek naar jou?


Functie eisen

  • 1e/2e graads bevoegdheid voor het vak wiskunde (of in opleiding hiervoor);
  • Je hebt (recente) werk- en/of stage ervaring binnen de functie als docent;
  • Beschikbaar voor minimaal 0,4 tot 1,0 fte;
  • Passie voor het vak wiskunde

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijkje kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest