Docent Wiskunde (voor volgend schooljaar)

Jennifer Garrett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jennifer Garrett
MEI 14
Groningen Permanent HBO
13.06.2020 100525365
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een docent wiskunde en zit jij in de afrondende fase van je studie? Dan kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden voor volgend schooljaar!

Les geven is jouw passie en wiskunde is jouw specialisatie! Als docent wiskunde weet jij de leerlingen als geen ander te enthousiasmeren voor jouw vak! Investeren in een goede relatie met de leerling is daarbij essentieel. Dit vraagt om oprechte belangstelling voor de leerling, geduld en goede communicatieve vaardigheden.

Voor volgend schooljaar zijn wij op zoek naar docenten wiskunde om ons onderwijs team uit te breiden. Wij helpen je graag bij de start van je carrière, met Maandag® Startklaar. We bieden begeleiding voor beginnende docenten. Aan het begin van het traject stel je samen met je begeleider een leerplan op zodat jij zeker bent van een goede start van je loopbaan. 

Als basis bieden wij je verdiepingstrainingen op het gebied van klassenmanagement en groepsdynamiek. Daarnaast stel je samen met de Maandag® Academy een persoonlijk leerplan op, dat bestaat uit zowel praktijkgerichte workshops als vakinhoudelijke trainingen.

Wil jij je als startend docent ontwikkelen en ervaringen op doen om te ondervinden welke organisatie en doelgroep het beste bij je past? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

  • Beschikt (bijna) over een tweedegraads of eerstegraad lesbevoegdheid voor wiskunde
  • Gemotiveerd, pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk;
  • Beschikbaar voor minimaal 0,5 FTE;
  • Minimaal 1 jaar werk/stage- ervaring binnen het onderwijs;
  • Flexibele houding omtrent opdrachten, scholen en reistijd;


Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg je de mogelijkheid om met zekerheid dienstverband te werken bij één of meerdere scholen in de regio. Als docent bij Maandag krijg jij de kans om ervaring op te doen in verschillende keukens. Daarnaast staat ontwikkeling bij Maandag voorop, bieden wij diverse, workshops en trainingen aan. Bij Maandag begeleiden we je graag bij het optimaal vormgeven van je loopbaan. Je kunt hierbij denken aan zowel beroepsgerichte trainingen als trainingen die je helpen bij het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden. Of je nu een starter bent of al jaren ervaring hebt. Er zijn trainingen en cursussen op elk niveau. De trainingen zijn zowel klassikaal als online via een Webinar of via één van onze online leeromgevingen.

Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Kom jij ons enthousiaste Maandag® docenten team versterken? Graag ga ik met jou in gesprek om jouw ambities en ervaringen te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jennifer Garrett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jennifer Garrett