Docent Wiskunde (Volgend schooljaar 2020-2021)

Jennifer Garrett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jennifer Garrett
MEI 14
Drenthe Permanent HBO
13.06.2020 100546582
Solliciteren

Over de functie

Voor volgend schooljaar zijn wij op zoek naar een bevlogen docent Wiskunde om ons onderwijs team uit te breiden. Ben jij als docent Wiskunde op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs dan kom ik graag met jou in contact!

Wiskunde, een lastig vak voor veel leerlingen. Jij als docent weet de leerlingen toch enthousiast en op niveau te krijgen! Door middel van creatieve werkvormen toe te passen bij het uitleggen van Breuken, de stelling van Pythagoras en de Chi-Kwadraat zorg jij ervoor dat de leerlingen wiskunde begrijpen. Naast het les geven weet jij makkelijk een connectie te maken met de leerlingen. Jij zorgt voor een veilige leeromgeving voor de leerlingen en begeleid ze waar nodig. 

Functie eisen

·        Jij beschikt over een tweedegraads of eerstegraads lesbevoegdheid voor wiskunde;

·        Gemotiveerd, pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk;

·        beschikbaar voor minimaal 0,5 FTE;

·        Minimaal 1 jaar werk/stage- ervaring binnen het onderwijs;

·        Flexibele houding omtrent opdrachten, scholen en reistijd;

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg je de mogelijkheid om vanuit een vastdienstverband te werken bij één of meerdere scholen in de regio. Als docent bij Maandag heb jij de kans om ervaring op te doen in verschillende keukens. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging na jaren lang bij dezelfde school te hebben gewerkt of wil jij juist nog ondervinden welke school en doelgroep het beste bij je past? Dan is dit jouw kans!

Bij Maandag® staat ontwikkeling voorop, wij bieden diverse, workshops en trainingen aan via de Academy. Je kunt hierbij denken aan zowel beroepsgerichte trainingen als trainingen die je helpen bij het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden en vaardigheden voor de klas. Of je nu een starter bent of al jaren ervaring hebt, er zijn trainingen en cursussen op elk niveau. De trainingen zijn zowel klassikaal als online via een Webinar of via één van onze online leeromgevingen. Ook begeleiden wij jou graag bij het optimaal vormgeven van je loopbaan. Kortom alle tools om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional en docent.Maandag® biedt een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Ook alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. En een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jennifer Garrett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jennifer Garrett