Docent Voortgezet Onderwijs

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
JUN 22
Zeeland Tijdelijk HBO
22.07.2020 106521722
Solliciteren

Over de functie

Het is leuk om dingen niet te kunnen, want dan kun je iets nieuws leren!


Voor het komende schooljaar ben ik op zoek naar enthousiaste docenten voor het Voortgezet Onderwijs in de regio Zeeland en West-Brabant. De opdrachten die binnen komen zijn zeer divers, ik ben dan ook op zoek naar docenten in diverse vakgebieden, zoals Nederlands, Natuurkunde en Engels. Mocht je het leuk vinden om ook nog eens het Voortgezet Speciaal Onderwijs willen proberen, is dit een extra pluspunt!


Als Docent Voortgezet Onderwijs heb jij een passie voor het werken met pubers. Zij staan aan het begin van de toekomst en jij helpt ze als Docent Voortgezet Onderwijs de goede richting op te sturen. Natuurlijk zijn de leerlingen niet alleen pubers. Ze zijn jongeren met een mooie toekomst voor zich. Wat zij hiervoor nodig hebben, is een goede Docent Voortgezet Onderwijs. Als Docent ken je jouw vak door en door. Jij kan iedereen alles uitleggen over je geliefde vakgebied.


Maar, niet onbelangrijk, je bent ook pedagogisch sterk. Als Docent Voortgezet Onderwijs is het belangrijk dat je goed weet in te spelen op de verschillen tussen de leerlingen. Niet alleen de didactische verschillen, maar ook de persoonlijke verschillen zie jij direct. Je toont oprechte interesse in de leerlingen en signaleert wanneer zij zich anders gedragen dan normaal. Dit vereist een dosis geduld, empathisch vermogen en flexibiliteit van jou als Docent Voortgezet Onderwijs.


Deze flexibiliteit is kenmerkend voor jou en dat past goed bij ons! Bij Maandag® zoeken we een Docent Voortgezet Onderwijs die van afwisseling houdt. Geen dag is hetzelfde in het Onderwijs, dit houdt het werk uitdagend. Kom je bij ons in dienst, bieden we nog meer uitdaging in het werk. Zo kun je op verschillende scholen een kijkje in de keuken nemen. Zowel op regulier Voortgezet Onderwijs als op Speciaal Voortgezet Onderwijs. Onze projecten kunnen 3 maanden duren, maar kunnen ook zorgen voor een vast dienstverband. Lijkt deze afwisseling jou ook zo leuk? Neem dan snel contact met me op!


Startdatum in overleg | Uren nader te bepalen | Locatie nader te bepalen

Functie eisen

·       2e graad, 1e graad bevoegd of in opleiding om deze bevoegdheid te behalen;

·       (Stage)ervaring;

·       Affiniteit met jongeren.


Jij bent:

·       Pedagogisch sterk onderlegd;

·       Gepassioneerd over jouw vakgebied.


Heb jij interesse in een nieuwe uitdaging? Kom dan snel langs bij ons op kantoor, dan gaan we samen kijken wat je wensen zijn. Solliciteer via deze vacature, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie, dan kun je ook altijd bellen of mailen naar 06-82125148 of eline.steendijk@maandag.nl.

Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent werken met veel afwisseling: flexibele zekerheid, zoals we dat noemen! Je krijgt de zekerheid van een overeenkomst, een vast salaris en duidelijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je de flexibiliteit om op verschillende scholen te werken met verschillende doelgroepen.


Aan de hand van een kennismakingsgesprek stemmen we jouw werkwensen af. Samen gaan we op zoek naar een leuke school die bij je past. Lijkt het je leuk om meerdere scholen te ontdekken? Dan gaan we op zoek naar korte opdrachten, zodat je meerdere scholen kunt ontdekken!


Tijdens het werken krijg je begeleiding van de Recruiter en Accountmanager. Zij zorgen ervoor dat het traject soepel verloopt en staan voor je klaar bij vragen of als je behoefte hebt om even je verhaal kwijt te kunnen. Ook krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen aan de hand van de Maandag® Academy en online trainingen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk