Docent voortgezet onderwijs schooljaar 2020-2021

Jolanda Dijkema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolanda Dijkema
MEI 11
Friesland Tijdelijk HBO
10.06.2020 102868271
Solliciteren

Over de functie

Het volgende schooljaar lijkt nog ver weg maar voor je het weet is de zomer alweer in aantocht. Maar hoe gaat het er voor jou na de zomer uitzien? Zit jij al een tijd niet meer op je plek, wordt het werk routinematig en merk je dat uitdaging ver te zoeken is?


Bij Maandag® staat werkplezier voorop. Wij doen er iedere keer weer ons best voor om jouw Maandag® de allermooiste dag van de week te maken. Begint de gedachte aan een nieuwe functie bij jou te kriebelen en ben je nieuwsgierig naar wat Maandag® jou kan bieden? Voor volgend schooljaar zijn wij op zoek naar versterking in ons team.


Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden in Friesland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.  Zet jij de eerste stap? Stuur dan jouw gegevens naar mij!

Functie eisen

Wil jij werken bij een frisse organisatie die snel schakelt, met jou meedenkt en begeleiding biedt? Wij steken de handen uit onze mouwen voor docenten, startend of ervaren, die het verschil willen maken en uitkijken naar iedere maandag!


  • Eerste- of tweedegraads bevoegdheid of net klaar met je LiO stage;
  • Ervaring met lesgeven, minimaal door stage;
  • Aantal uren in overleg.

Over het bedrijf

Bij Maandag detacheren we docenten binnen alle vakgebieden in het onderwijs. Bij ons krijg je de kans om kennis te maken met verschillende scholen en diverse typen onderwijs. Een open communicatie, focus en een flinke dosis lef zorgen voor een optimale samenwerking. Zo kunnen we het hele schooljaar door met energie en plezier de scholen uit de omgeving helpen met vervangingen en docenten aan die leuke baan!


Wat bieden we jou?

  • De mogelijkheid tot een (vast) dienstverband bij Maandag® waarbinnen je diverse projecten kunt doen;
  • Begeleiding van een accountmanager en recruiter;
  • Indien gewenst: diverse trainingen op de Maandag® Academy;
  • Salaris en vakantiedagen conform het leraren CAO Onderwijs;
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer) en eventueel een mogelijkheid tot een leaseauto;
  • Vergroten van jouw onderwijsnetwerk.


Zie jij jezelf als docent voor Maandag® diverse opdrachten vervullen? Solliciteer dan nu via onderstaande button!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jolanda Dijkema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolanda Dijkema