Docent VMBO scholen regio Amsterdam

Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri
JUN 30
Flevoland Tijdelijk HBO
30.07.2020 102518172
Solliciteren

Over de functie

Moeilijke klassen op het VMBO.. wat is dat? Jij kent het niet! Elke klas zie je als een uitdaging. Maakt jou niet uit of je de eerste of vierde leerjaar lesgeeft. Je vindt het leuk om per klas te kijken wat de behoefte is van de leerling en om hier op in te spelen. Jij weet dat een bepaalde reactie in de klas heeft te maken met het gedrag van een leerling maar ook zeker dat er meer achter kan zitten. Jij weet hoe je hier mee om moet gaan als docent en snapt ook het belang van het opbouwen van een relatie met de leerlingen. Pas dan heb je écht hun vertrouwen en kan je gaan werken aan de lesstof. Wat maakt dat jouw grootste drijfveer is dat elke leerling een eerlijke kans verdiend.


Als pedagogische topper die snel door kan dringen tot deze doelgroep wil ik je graag uitnodigen om langs te komen voor een gesprek. Samen met jou ga ik dan kijken welk VMBO school dan goed aansluit. Jij weet namelijk ook dat hier nog een groot verschil in kan zitten. Laten wij samen de leukste match gaan vinden! 


Wat bieden wij jou?

Natuurlijk een school wat bij je past! Een goed salaris wat bij jouw als docent hoort. Om de reiskosten heb je ook geen zorgen want die dekken wij natuurlijk gewoon! Wij willen ook dat je het beste uit je zelf kan halen en hierom krijg je van ons persoonlijke begeleiding gedurende het project. Los daarvan vinden het ook niet meer dan normaal om jouw cursussen en trainingen aan te bieden zodat jij op zowel persoonlijk als vakgericht gebied kan blijven ontwikkelen!

Functie eisen

  • Je hebt passie voor het lesgeven op VMBO scholen
  • Je hebt je tweede graad diploma voor docent behaald
  • Je bent voor 0,8 FTE beschikbaar
  • Je hebt ervaring met lesgeven 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri