Docent Techniek 2019-2020

Stanley van Dillen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stanley van Dillen
MEI 07
Noord-Brabant Permanent HBO
06.06.2020 100224154
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de docent die bruist van energie en enthousiasme, gespecialiseerd in Elektrotechniek, houtbewerking, metaalbewerking, lastechniek of bouwtechniek dan pas jij perfect bij Maandag®.

Eindhoven staat bekend op het gebied van innovatie, vandaar is het voor jou zeer interessant om in de regio Eindhoven aan de slag te gaan. Hier in Eindhoven proberen we de lat elk jaar een stukje hoger te leggen en daarbij leg jij de basis. Wat wij belangrijk vinden is dat jij een verschil wilt maken voor de leerlingen. Echt impact leveren op hoe de leerlingen onder andere tegen de techniek aankijken, maar bovenal een passie voor het vak gaan krijgen. Sta jij verder geen uitdaging uit de weg en vind jij het belangrijk om te differentiatie toe te passen op jouw lessen? Reageer dan meteen.

Functie eisen

Wat kenmerkt jou en wat heb jij in bezit om aan de slag te gaan als docent wiskunde via Maandag®

-         Je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid

-         Je hebt relevante stage/ werkervaring.

-         Pedagogisch en vakdidactisch sta jij sterk in je schoenen.

-         Je bent flexibel en wil graag jezelf ontwikkelen.

-         Techniek maakt jou enthousiast en je wil dit graag overbrengen op anderen.

Over het bedrijf

Wij als Maandag® zijn altijd opzoek naar de toppers binnen het onderwijs. Samen met onze professionals willen we altijd ,ook tijdens opdrachten, nauw contact blijven behouden. De professional staat bij ons namelijk altijd centraal! Dit is terug te zien in het aantal cursussen en trainingen die we aanbieden, het aantal contactmomenten en de loopbaan begeleiding die we bieden. Daarnaast hanteren wij een reisvergoeding van €0,19 per kilometer. Salaris en vakantiedagen zijn volgens het leraren-CAO. Tot slot word je ook automatisch lid van Club Maandag® voor de gezelligste borrels met alle andere Maandag ® collega’s.  

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Stanley van Dillen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stanley van Dillen