Docent schooljaar 2020/2021

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
JUN 25
Noord-Holland Permanent HBO
25.07.2020 100334125
Solliciteren

Over de functie

Jouw passie is het overdragen van je kennis op leerlingen en daarom ben jij het onderwijs ingegaan!

Het is tijd om deze passie en talenten inzetten op een andere school en daarom zoek ik jou!

 

Het schooljaar is nog volop in gang en de zomervakantie lijkt en voelt wellicht nog wat ver weg maar tegelijkertijd ook het moment om alvast na te denken over het volgend schooljaar. Ben jij de docent die op zoek is naar een nieuwe stap? 


Vanuit de Maandag® vestiging in Alkmaar ben ik op zoek naar gepassioneerde docenten binnen het voortgezet onderwijs. Je bruist van de energie en kan niet wachten om je opgedane ervaring ook op een andere school toe te passen.


De volgende werkzaamheden zullen in de rol van docent onder jouw verantwoordelijkheid vallen:

  • Lesgeven aan niveaus VMBO/HAVO en VWO;
  • Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen en -materialen;
  • Het zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen voor leerlingen


Als docent maak jij de leerlingen enthousiast voor jouw vak en zodoende hebben deze leerlingen zin om bij jou in de les te komen. Tijdens jouw lessen weet jij handig gebruik te maken van de beschikbare ICT-tools zoals de mobiele telefoon en het digibord.


Hoe ziet het werken via Maandag® eruit?


Maandag® biedt jou als eerste of tweede graad docent dé kans om met zekerheid van een vast dienstverband te werken bij meerdere scholen of juist jouw droom school te vinden zodat je nog geen (voorlopig) definitieve keuze hoeft te maken.

Je passie binnen het onderwijs ligt echt in het lesgeven en extra taken zoals eindeloze vergaderingen zijn randzaken waar jij je het liefst niet dagelijks mee bezig houdt. Jij hebt een frisse blik op het onderwijs en doet niets liever dan voor de klas staan.


Wij werken met allerlei verschillende soorten onderwijs, scholen, docenten en leerlingen. Of je voorkeur nou ligt bij de brugklassers van het VMBO, bij de Vwo-leerlingen die bezig zijn met hun profielwerkstuk, of je weet nog niet of je eigenlijk een voorkeur hebt: bij Maandag® zijn we op zoek naar gedreven docenten die hun vak met passie over weten te brengen.  

Functie eisen

  • 1e of 2e graads lesbevoegdheid voor het vak of in de afrondende fase van je opleiding
  • Beschikt over de volgende competenties: leerlinggericht werken, daadkrachtig, enthousiast en flexibel qua inzet en instelling
  • Beschikbaar voor het nieuwe schooljaar 2020/2021
  • Ervaring met het les geven binnen het VMBO, HAVO / VWO
  • Minimaal 0,5 FTE beschikbaar


Wat bieden wij jou?

Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform. Daarnaast verwelkomen wij je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst en nodigen wij je uit voor evenementen. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!

 

Wil je de weg bewandelen naar Maandag® als docent voor het schooljaar 2020/2021! Reageer dan snel!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet