docent scheikunde

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
MEI 12
Zuid-Holland Permanent HBO
11.06.2020 102924057
Solliciteren

Over de functie

Jeetje. Wat heb ik het lastig gehad met het vak Scheikunde zeg. Ik kreeg het maar niet voor elkaar om de formules en verbindingen te begrijpen. Het huiswerk leek wel in het Chinees geschreven en ook in de les had ik maar moeite om het bij te houden. Ik had wel een hele leuke docent Scheikunde. En laten we eerlijk zijn; hoe moeilijk je het vak ook vindt, een leuke docent maakt alles altijd een stukje beter. De docent had een positieve houding en engelengeduld (hard nodig bij mij) dat heeft er gewoon wel voor gezorgd dat ik voldoendes haalde voor de toetsen. Van dat soort docenten Scheikunde kunnen we er dus wel meer gebruiken.


Een docent Scheikunde die gemotiveerd is om met de klas goede resultaten te boeken. Iemand die de connectie maakt met zijn of haar leerlingen. Iemand die laat zien dat scheikunde overal om ons heen is. Een enthousiaste en geduldige persoon die het beste met de leerlingen voor heeft. Dat ben jij hè? Je kan je in bovenstaande punten vinden én er is nog veel meer moois over jou te vertellen. Komt ‘ie: je bent creatief en innovatief. Nieuwsgierig en eigenzinnig. Het belangrijkste: als docent Scheikunde lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de leerlingen en aan hun toekomst.


Voor jouw inzet verdien jij natuurlijk ook erkenning. Ik wil graag bijdragen aan jouw werkgeluk. Wat voor mij dus belangrijk is om te weten is wat werkgeluk voor jou betekent. Waar liggen je ambities en wat is voor jou een goede werkomgeving? Op basis van je ambities bieden we trainingen aan waarmee je jezelf kan blijven ontwikkelen. Vind je het interessant om eens met collega-docenten te praten over bepaalde onderwerpen? Kom dan naar een Club Maandag evenement, waar we op informele manier kennis met elkaar kunnen maken. Ik maak in ieder geval graag kennis met jou!

Functie eisen

Dit ben jij:

  • Docent Scheikunde met onderwijsbevoegdheid (of studerende hiervoor)
  • Didactisch sterk
  • Parttime of fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Dit bieden we je

  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Trainingen en begeleiding
  • Gezellige en interessante evenementen 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems