Docent scheikunde schooljaar 2020/2021

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
JUN 25
Noord-Holland Permanent HBO
25.07.2020 100546872
Solliciteren

Over de functie

Jouw hart gaat sneller kloppen als je praat over redoxreacties of lakmoesproef! Als docent scheikunde zorg jij voor de chemie tussen jou en je leerlingen en daarom ben ik op zoek naar jou!


Ben jij al aan het nadenken op welke school je je talenten volgend schooljaar wilt inzetten?

Vanuit de Maandag® vestiging in Alkmaar ben ik op zoek naar een gepassioneerde docent scheikunde.

Scheikunde is het vak waar je veel experimenten en onderzoek kan doen en daarbij de koppeling kan maken hoe dit allemaal werkt in de samenleving. Dit gebruik jij dan ook veel in je lessen en jij weet deze stof goed over te brengen op je leerlingen. Snapt een leerling het even niet?! Geen probleem, jij legt het net zolang uit totdat het kwartje valt!


En verder…..

  • Zorg je voor een fijne sfeer in de klas
  • Maak je, indien nodig, gebruik van audiovisuele hulpmiddelen
  • Spar je met collega’s uit de sectie


Hoe ziet het werken via Maandag® eruit?


Wij bieden jou als eerste graad bevoegd docent scheikunde de kans om zekerheid van een vast dienstverband te combineren met het werken bij meerdere scholen. Wij gaan dus voor een lange termijn dienstverband en gaan met jou op zoek naar je “droom” school.

Je passie binnen het onderwijs ligt echt in het lesgeven en extra taken zoals eindeloze vergaderingen zijn randzaken waar jij je het liefst niet dagelijks mee bezig houdt. Jij hebt een frisse blik op het onderwijs en doet niets liever dan voor de klas staan.

Wij werken met allerlei verschillende soorten onderwijs, scholen, docenten en leerlingen. Of je voorkeur nou ligt bij de brugklassers van het VMBO, bij de Vwo-leerlingen die bezig zijn met hun profielwerkstuk, of je weet nog niet of je eigenlijk een voorkeur hebt: bij Maandag® zijn we op zoek naar een gedreven docent scheikunde die hun vak met passie over weten te brengen.  

Functie eisen

Als docent scheikunde beschik jij over een flexibele werkhouding en enthousiaste persoonlijkheid. 

 

Verder beschik je over:

  • Een 2e graad bevoegdheid Scheikunde of heb je je opleiding bijna afgerond
  • Goede pedagogische en didactische vaardigheden
  • Recente ervaring binnen de functie van docent scheikunde
  • 0.8 fte beschikbaar voor het nieuwe schooljaar 2020/2021


Wat bieden wij jou?


Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform.

 

Wil je de weg bewandelen naar Maandag® als docent scheikunde voor het schooljaar 2020/2021! Reageer dan snel!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet