Docent Scheikunde 1e graads 1 FTE

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
JUN 17
Zuid-Holland Permanent HBO
17.07.2020 106111769
Solliciteren

Over de functie

Scheikunde staat sterk in verband met natuurkunde en biologie, maar ze moeten wel als aparte wetenschappen gezien worden. Scheikunde c.q. chemie is een breed vakgebied dat in sommige gevallen niet heel makkelijk uit te leggen is. Als docent scheikunde is het jouw taak om de leerlingen te onderwijzen wat betrekking kan hebben op verschillende niveau’s.


Je geeft les in scheikunde door het opstellen van opdrachten en werkstukken inclusief de bijbehorende theorie. Als docent scheikunde weet je hoe je de leerlingen laat inzien hoe belangrijk het is om verschillende stoffen te verbinden, bijvoorbeeld voor het maken van nieuwe medicijnen.


Verder is het niet alleen belangrijk dat je over goede didactische vaardigheden beschikt, maar het is ook van groot belang dat je de leerlingen weet te enthousiasmeren voor scheikunde. Dit doe je door je pedagogische vaardigheden in te zetten. Je verzorgt lessen die passen bij de doelgroep die je op dat moment voor je hebt.

Functie eisen

Naast dat jij passie hebt voor het van en de leerlingen en het vak heb jij:

  • Een eerste bevoegd docent scheikunde;
  • Minstens één jaar stage of werk ervaring in Nederland;
  • Een sterk karakter en sta je stevig in jouw schoenen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems