Docent PIE

Over de functie

Momenteel zijn wij op zoek naar docenten PIE in de regio van Eindhoven. Jij bent in staat om zelfstandig praktijklessen te verzorgen. De docent PIE die wij zoeken is goed in het samenstellen van handleidingen, het theoretische component , en het ontwikkelen en leveren van bijdragen aan de modules die worden gebruikt. Als docent PIE ben je gewend om demonstraties en instructies te geven aan leerlingen zodat zij duidelijk weten wat er van hen wordt verwacht. Verder ben jij de docent PIE met hart voor het vak en leerlingen en heb je affiniteit met het vmbo.

Jij kent alle ins- en outs van installatie, elektro en duurzame energie. Je hebt affiniteit met o.a. metaal-, installatie – en elektrotechniek. We verwachten van jou een proactieve houding en dat je flexibel bent in beschikbaarheid. Heb ik jouw interesse gewekt? Dan kom ik graag in contact met jou!

Via Maandag® heb je de mogelijkheid om in meerdere keukens een kijkje te nemen. Dit kan handig zijn als je beginnend docent bent. Ook als je ervaren bent en toch weer iets anders wilt kunnen wij jou op weg helpen. Ter uitbreiding van ons team zoeken we nog flexibele docenten scheikunde! Graag kom ik in contact met jou om je wensen en ambities te bespreken.

Functie eisen

 • Een opleiding voor instructeur of pedagogisch-didactisch diploma strekt tot de aanbeveling
 • Afgeronde en relevante vakopleiding
 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Affiniteit met techniek en in het bijzonder PIE
 • Affiniteit met het vmbo
 • Ervaring als docent PIE
 • Beschikbaar tussen de 0,2 en 1,0 FTE

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijkje kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Arthur van Hest

Arthur van Hest

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs