Docent PIE 1 FTE

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
JUN 12
Zuid-Holland Permanent HBO
12.07.2020 105636613
Solliciteren

Over de functie

Ik zal eerlijk zijn. Voor ik begon bij maandag® had ik nooit gehoord over PIE. Toen ik “Docent PIE” voorbij zag komen, kon ik dus eigenlijk alleen maar denken aan het Engelse woord voor taart en de . Nu weet ik dat een Docent PIE minstens even belangrijk is. Produceren, Installeren, Energie. Weer wat geleerd. Jij wist dat natuurlijk wél al, en daarom kom ik graag met je in contact.


Als docent PIE bereid je je vmbo leerlingen voor op hun toekomst. Het is dus vanzelfsprekend dat je een belangrijke bijdrage levert aan hun ontwikkeling. Praktijkvaardigheden, ontwerpen, vormgeven en duurzaamheid; dit zijn dingen die je dagelijks bespreekt in de les. Hoe zorg je ervoor dat iedereen meedoet? Je past verschillende werkvormen toe en weet het interessant te houden voor de leerlingen.

Omdat je naast didactisch ook pedagogisch sterk bent, behoud je een goede sfeer in de klas, waar iedereen respect voor elkaar heeft.


Bij Maandag ben ik jouw contactpersoon. Voor mij staat jouw werkgeluk centraal. Als collega bij Maandag kun je altijd voor alles bij ons terecht, en dat is wel zo prettig. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij trainingen en begeleiding. Naast jouw contactpersoon ben ik ook jouw collega. Bij ons staat collegialiteit hoog in het vaandel. Je bent dan ook van harte welkom op een evenement dat Club Maandag een aantal keer per jaar organiseert. Daar behandelen we iedere keer een ander interessant thema en kun je met mij en andere collega’s informeel kennis maken en sparren over actualiteiten. Ik kijk er in ieder geval nu al naar uit om kennis met je te maken!


Functie eisen

  • Docent PIE met onderwijsbevoegdheid;
  • Iemand affiniteit met het vmbo;
  • Pedagogisch sterk;
  • Ervaring opgedaan in Nederland.

Over het bedrijf

  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • De mogelijkheid om trainingen te volgen;
  • Uitnodigingen voor hele leuke evenementen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems