Docent PIE (Produceren, installeren en energie) regio Utrecht

Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri
JUN 30
Flevoland Tijdelijk HBO
30.07.2020 100264341
Solliciteren

Over de functie

Moeilijke klassen.. wat is dat? Jij kent het niet! Elke klas zie je als een uitdaging. Maakt jou niet uit of je de eerste of vierde leerjaar lesgeeft. Je vindt het leuk om per klas te kijken wat de behoefte is van de leerling en om hier op in te spelen. Snappen de leerlingen het niet? Jij weet wel een andere las techniek. Zijn de leerlingen druk? Zagen en snijden maar! Gaan ze in discussie? Tijd om de theorie te bespreken. Merk je dat de energie lager is? Dan gaan we aan de slag met de nabewerking en zorg je ervoor dat alles mooi gepolijst word. Hoe dan ook weet jij wel iets leuks voor tijdens de lessen!


Heb je er zin in om al je creativiteit los te laten in de lessen en ben jij een bevoegd PIE docent (produceren, installeren en energie), dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie!


Wat bieden wij jou?

Natuurlijk een school wat bij je past! Een goed salaris wat bij jouw als docent PIE hoort. Om de reiskosten heb je ook geen zorgen want die dekken wij natuurlijk gewoon! Wij willen ook dat je het beste uit je zelf kan halen en hierom krijg je van ons persoonlijke begeleiding gedurende het project. Los daarvan vinden het ook niet meer dan normaal om jouw cursussen en trainingen aan te bieden zodat jij op zowel persoonlijk als vakgericht gebied kan blijven ontwikkelen.

Functie eisen

  • Je hebt passie voor lesgeven
  • Je bent tweede graad bevoegd docent PIE
  • Volgend schooljaar beschikbaar voor 0.6 FTE

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri