Docent Nederlands

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
MEI 06
Zuid-Holland Permanent HBO
05.06.2020 102417446
Solliciteren

Over de functie

Op de middelbare school was Nederlands mijn favoriete vak. Niet alleen omdat ik gek ben op de taal, maar ook omdat het werd gegeven door mijn lievelingsdocent. Iedereen kende de docent. Zo’n docent Nederlands die elke les interessant en begrijpelijk maakt. Een docent die het beste met de leerlingen voor heeft. Een docent zoals jij, eigenlijk.


Jij weet hoe je je kennis aan de klas kan overdragen. Dit doe je op een manier die je leerlingen boeit en die de les dynamisch maakt. Verschillende werkvormen en interactieve lessen zijn voor jou niet meer dan logisch. Daardoor blijven je leerlingen bij de les. Je bent een flexibele, innovatieve docent Nederlands met een enthousiaste houding. Je bent onmisbaar in het onderwijs en draagt met veel plezier bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. Zo’n docent Nederlands willen we allemaal.


Omdat jij belangrijk bent voor de maatschappij, staat jouw werkgeluk voor mij voorop. Ik maak dan ook graag kennis met je om te kijken waar jij blij van wordt. Als docent Nederlands ben je onderdeel van ons team. Dat betekent dat wij achter jou staan en er hard voor werken om jou gelukkig te maken in je werk. Vanuit Maandag® bieden we je trainingen en cursussen die je kan volgen om je kennis te verbreden en je zelf te blijven ontwikkelen. Behoefte aan tips of ondersteuning? Onze onderwijscoach staat met plezier voor je klaar. Bij Maandag® heb je de flexibele zekerheid om je kennis te verbreden en te doen wat je leuk vindt. 

Functie eisen

Dit ben jij

  • Docent Nederlands met onderwijsbevoegdheid (of studerende hiervoor)
  • Enthousiast en innovatief
  • Onze nieuwe collegaOver het bedrijf

Dit bieden wij

  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao
  • Trainingen, online cursussen en begeleiding
  • Fijne collega’s
  • Flexibele zekerheid


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems