Docent Nederlands

Estelle Douwes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Estelle Douwes
JUN 29
Noord-Brabant Permanent HBO
29.07.2020 100289837
Solliciteren

Over de functie

Hecht jij grote waarde aan adequate taalbeheersing? Wil jij als Docent Nederlands een bijdrage leveren aan het effectief verbeteren van lezen, schrijven en het spreken van de Nederlandse taal?


Als Docent Nederlands zorg jij er onder andere voor dat het schrijven van een boekverslag leuk wordt. Jij hebt een passie voor de Nederlandse taal en weet deze op jouw leerlingen over te brengen. Ik maak graag kennis met docenten Nederlands die in het bezit zijn van een eerste- of tweedegraads bevoegdheid. Als jij jezelf herkent in het bovenstaande, ga ik graag met jou in gesprek! 

Functie eisen

Naast dat jij passie hebt voor het vak Nederlands en leerlingen:


  •  Heb jij een eerste of tweedegraads bevoegdheid Docent Nederlands.
  •  Minstens één jaar stage of werk ervaring.
  • Weet jij als Docent Nederlands de leerlingen te enthousiasmeren en stimuleren.
  • Jij bent flexibel inzetbaar en per direct beschikbaar.

Over het bedrijf

Vanuit Maandag® ga jij diverse opdrachten vervullen binnen het voortgezet onderwijs. Als professional bij Maandag® heb jij de mogelijkheid om bij verschillende scholen een kijkje te nemen. Jij bent flexibel inzetbaar en je werkt zelfstandig. Er is begeleiding en krijgt training waar nodig. Wil jij het team van Maandag® onderwijs versterken met jouw kennis en ervaring? Aarzel dan niet en solliciteer!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Estelle Douwes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Estelle Douwes