Docent Nederlands

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
FEB 27
Noord-Holland Permanent HBO
24.06.2020 100217532
Solliciteren

Over de functie

Als docent Nederlands ben jij een echte kei in je vak! Jij wordt er blij van dat jij de leerlingen kunt voorzien van les. Jij wilt jouw talenten inzetten op een andere school en daarom zoek ik jou!

 

Hoe zit jouw dag in de rol van docent Nederlands eruit?

Tijdens jouw lessen als docent Nederlands begeleidt je de leerlingen in het vak Nederlands. Je leert de leerlingen niet alleen hoe je anderen kunt helpen om zo goed mogelijk te

communiceren, je leert ook hoe de leerlingen in hun taalontwikkeling kunt begeleiden en kunt spelen met de Nederlandse taal. 

Als docent Nederlands breng jij je kennis en kunde over de Nederlandse taal en cultuur over op je leerlingen. Je begeleidt ze, geeft les en je maakt de leerlingen zodoende ook echt enthousiast voor het vak!

 

En verder…..

  • Zorg je voor een fijne sfeer in de klas
  • Maak je, indien nodig, gebruik van audiovisuele hulpmiddelen
  • Spar je met collega’s uit de sectie


Hoe ziet het werken via Maandag® eruit?

Maandag® biedt jou als eerste of tweede graad docent Nederlands dé kans om met zekerheid van een vast dienstverband te werken bij meerdere scholen of juist jouw droom school te vinden zodat je nog geen (voorlopig) definitieve keuze hoeft te maken.

Je passie binnen het onderwijs ligt echt in het lesgeven en extra taken zoals eindeloze vergaderingen zijn randzaken waar jij je het liefst niet dagelijks mee bezig houdt.


Wij werken met allerlei verschillende soorten onderwijs, scholen, docenten en leerlingen. Of je voorkeur nou ligt bij de brugklassers, bij de Vwo-leerlingen die bezig zijn met hun profielwerkstuk, of je weet nog niet of je eigenlijk een voorkeur hebt: bij Maandag® zijn we op zoek naar gedreven docenten wiskunde die hun vak met passie over weten te brengen.  

Functie eisen

Je beschikt over:

  • Een bevoegdheid voor het vak Nederlands
  • Vakinhoudelijk ben je sterk
  • Recente ervaring binnen de functie van Docent Nederlands
  • Minimaal 0.5 fte beschikbaar

Daarnaast beschik je over flexibele werkhouding en enthousiaste persoonlijkheid.


Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform. Daarnaast verwelkomen wij je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst en nodigen wij je uit voor evenement van onze Club Maandag. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!


Wil je de weg bewandelen naar Maandag® als docent Nederlands en wil jij de leerlingen voorzien van les? Reageer dan snel!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet