Docent Nederlands | schooljaar 2020/2021

Theresa Besuijen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Theresa Besuijen
JUN 08
Zeeland Permanent HBO
08.07.2020 100544701
Solliciteren

Over de functie

Ben jij ook al aan het oriënteren voor komend schooljaar? Kom meer te weten over werken bij Maandag®!


Als docent Nederlands staan jouw dagen in het teken van debatteren, begrijpend lezen, grammatica en literatuur. En dat met klassen vol leerlingen die misschien niet allemaal even gemotiveerd zijn. Aan jou de taak om iedereen mee te krijgen! Jij houdt je hoofd koel, zelfs als er ook jongeren tussen zitten met een extra leerbehoefte. Docent zijn is meer dan de onderwijstaken alleen, je bent pedagoog, communicatiedeskundige maar ook organisatievirtuoos.


Binnen ons docententeam en in dienst bij Maandag® ben jij trouble shooter. Jij zet je ervaring in waar dat het meeste nodig is bij onze samenwerkingspartners in Zeeland en West-Brabant. Het kan zo zijn dat je een half jaar werkzaam bent in de onderbouw van HAVO, terwijl je de volgende maanden aan de slag gaat op twee verschillende scholen - een paar klassen VWO en wat examenklassen VMBO-b/k.


Wanneer dit voor jou klinkt als de afwisseling waar je naar op zoek bent, ga ik graag het gesprek met je aan om wensen en ambities te bespreken. Dan vertel ik je gelijk meer over de diverse mogelijkheden die Maandag® kan bieden. Voor ons docententeam zijn wij nog op zoek naar een Docent Nederlands die zich voor schooljaar 2020/2021 bij ons wil voegen.

Functie eisen

Wij zijn dus op zoek naar de docent die:

  • een afgeronde lerarenopleiding Nederlands (eerste- of tweedegraads) heeft;
  • minimaal één jaar ervaring met het doceren van Nederlands binnen het onderwijs heeft;
  • zowel pedagogisch als didactisch stevig in de schoenen staat;
  • een pro-actieve houding heeft en niet terug deinst voor de diversiteit van het onderwijs;
  • schooljaar 2020/2021 beschikbaar is voor 0,4 – 0,8 fte.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

 

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar theresa.besuijen@maandag.nl of bel naar +31 6 82 14 28 24, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Theresa Besuijen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Theresa Besuijen