Docent Nederlands 2e graad

Anissa Bejaoui
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anissa Bejaoui
JUL 06
Zuid-Holland Permanent HBO
07.08.2020 101082529
Solliciteren

Over de functie

Weet jij leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Nederlands en wordt jij blij van creatieve uitingen van jouw leerlingen? Dan zoek ik jou!


Met jouw sterke taalkundige en pedagogische vaardigheden zorg jij voor een productieve manier van lesgeven in het voortgezet onderwijs. Jij zorgt ervoor dat leerlingen niet alleen begrijpen wat ze doen maar ook de vraag ‘waarom moeten wij dit leren?’ weet jij overtuigend te beantwoorden. Je krijgt energie van het overbrengen van jouw kennis op leerlingen en je bloeit op wanneer je interesse opmerkt. Je hebt een grote voorliefde voor jouw vak waardoor je jouw leerlingen zonder moeite weet te enthousiasmeren over de Nederlandse taal. Het vak Nederlands bestaat uit mooie leeraspecten zoals grammatica, debatteren en literatuur. Dit breng jij graag over. Uitwerkingen mogen ze op een creatieve manier in de les presenteren en jij bloeit ervan op als dit op een leuke manier gebeurd. Hiernaast weet jij precies hoe je weerstand kunt ombuigen naar interesse en motivatie. Kortom, jij bent onmisbaar in het onderwijs.

Functie eisen

Naast dat wij het vooral belangrijk vinden dat je als docent Nederlands enthousiast bent, flexibel bent en jezelf graag ontwikkeld, kun jij ons vertellen dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:


 • Je bent in het trotse bezit van een tweedegraads bevoegdheid Nederlands óf je bent student Nederlands in opleiding
 • Je hebt stage-of werkervaring als docent Nederlands 
 • Je voelt je op je plek voor de klas
 • Je bent niet bang voor afwisseling en uitdaging
 • Je hebt zin om samen met Maandag® een uitdaging aan te gaan en denkt graag in mogelijkheden en persoonlijke groei en ontwikkeling om je eigen carrière vorm te geven

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


 • Goede arbeidsvoorwaarden, o.a. salaris en vakantiedagen conform het cao onderwijs
 • Een combinatie van zekerheid en flexibiliteit in jouw carrière bij Maandag®
 • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen en vaste contactpersoon binnen Maandag®
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen onze Maandag® Academy (cursussen, trainingen en opleidingen)
 • Een groot aanbod aan vacatures die aansluiten op jouw carrière wensen
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer


Ben je naast deze vacature benieuwd naar andere mogelijkheden binnen Maandag® in het basis onderwijs, speciaal onderwijs of op het voorgezet onderwijs(vmbo, havo, vwo)? Ook dan kijk ik graag samen met je naar wat ik voor jou kan betekenen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anissa Bejaoui
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anissa Bejaoui