Docent Natuurkunde

Over de functie

Ter uitbreiding van ons team in Eindhoven ben ik op zoek naar docenten Natuurkunde

Als docent natuurkunde snijd jij verschillende onderwerpen aan in jouw lessen. Je hebt het onder andere over licht, geluid, elektriciteit en Newton. Je bent goed in het begrijpelijk uitleggen van de theorie, dit kan je op alle niveaus (van vmbo tot aan vwo). Tevens weet jij van de theorie de vertaalslag te maken naar leuke proefjes voor de klas. Zo houdt jij als docent Natuurkunde ieders aandacht erbij!

Wij zoeken docenten natuurkunde die sterk in hun schoenen staan. Het is van belang dat jij zowel vakinhoudelijk en opvoedkundig sterk in jouw schoenen staat. Dit omdat je op verschillende scholen en niveaus les kan gaan geven. We zoeken docenten Natuurkunde met een bevoegdheid voor het vak Natuurkunde, of hier nog in opleiding voor zijn. Jij hebt het in je om als troubleshooter aan de slag te gaan. Je haalt hier je energie uit en weet alles van a tot z tot een goed einde te brengen. Graag kom ik in contact met je om jouw wensen en ambities te bespreken om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Via Maandag® heb je de mogelijkheid om in meerdere keukens een kijkje te nemen. Dit kan handig zijn als je beginnend docent bent. Ook als je ervaren bent en toch weer iets anders wilt kunnen wij jou op weg helpen. Ter uitbreiding van ons team zoeken we nog flexibele docenten natuurkunde! Graag kom ik in contact met jou om je wensen en ambities te bespreken.

Functie eisen

 • Eerste- of tweedegraadsbevoegdheid
 • Ervaring als docent Natuurkunde
 • Passie voor het onderwijs
 • Flexibel beschikbaar (tussen de 0,2 en 1,0 FTE)
 • Pedagogisch en didactisch sterk onderlegd
 • Woonachtig in de regio van Eindhoven

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijkje kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Stanley van Dillen

Stanley van Dillen

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs