docent natuurkunde

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
MEI 11
Zuid-Holland Permanent HBO
10.06.2020 102869805
Solliciteren

Over de functie

Ik herinner me nog precies waar mijn Natuurkunde leslokaal zat. Iedere week in mijn derde jaar ging ik er met lichte tegenzin naartoe. Waarom? Omdat ik er niets van begreep. Totdat we een nieuwe Docent Natuurkunde kregen. Hij betrok de klas bij de lesstof, hield onze aandacht erbij en nam de tijd om bepaalde dingen twee keer uit te leggen. Vanaf mijn eerste voldoende (zonder herkansing) voor het vak ging ik met plezier naar de les.


Bovengenoemde is natuurlijk hetgeen waarvoor jij Docent Natuurkunde bent geworden. Je haalt voldoening uit kennis overdragen aan je leerlingen en begrijpt ook dat er studenten bij zitten die Natuurkunde lastig vinden. Met je geduld en je vaardigheid om iets duidelijk uit te leggen, zorg je ervoor dat iedereen in je klas steeds betere cijfers haalt. Je houdt de aandacht erbij door variatie in je lessen te gebruiken en verschillende werkvormen toe te passen. Uiteraard zorg je ook voor een prettige, veilige omgeving voor de studenten. Hun ontwikkeling is voor jou prioriteit en jij kunt daaraan bijdragen. Je weet dat jouw functie als Docent Natuurkunde belangrijk is, ik weet dat jij onmisbaar bent en daarom maak ik graag kennis met je. Kom je langs?


Je vindt het natuurlijk belangrijk dat jij op je plek zit. Een baan waar je het naar je zin hebt en je zelf ook blijft ontwikkelen. Daar ben ik het helemaal mee eens. Bij Maandag hebben wij veel kennis van de markt en kennen we veel scholen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om bij verschillende scholen aan de slag te gaan en we kijken samen wat goed bij je past. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je trainingen kunt volgen en begeleiding kunt krijgen. Dat regelen we dan ook graag voor je via de Maandag Academy. Wat ik ook graag zie, is dat je je welkom voelt. Kom dus vooral eens langs op één (of meer) van de evenementen die Club Maandag organiseert, waar we iedere keer een ander thema bespreken en je al je collega’s op een informele manier kan leren kennen.

Functie eisen

Dit ben jij

  • Docent Natuurkunde met onderwijsbevoegdheid
  •  Didactisch en pedagogisch vaardig
  •  Enthousiast over je vak en over Voortgezet Onderwijs of Middelbaar Beroepsonderwijs

Over het bedrijf

Dit bieden wij

  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao
  • Trainingen en begeleiding
  • Variatie in je werk
  • Hele leuke evenementen van Club Maandag

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems