Docent Natuurkunde gezocht

Jolanda Dijkema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolanda Dijkema
MEI 20
Friesland Tijdelijk HBO
19.06.2020 100094102
Solliciteren

Over de functie

Als docent binnen het voortgezet onderwijs zorg jij voor een prettige leef- en werkklimaat. Je hebt een open communicatie richting je leerlingen en bevorder je de zelfstandigheid. Interactie in de klassen vind je erg belangrijk en probeer je te stimuleren. Verder zorg jij als docent natuurkunde voor boeiende en afwisselende lessen en kun je leerlingen als geen ander uitleggen dat dit vak onder andere draait om materie, straling en energie. De Leerlingen hebben zin in het vak Natuurkunde en jij kan ze laten inzien dat jouw lessen leuk en leerzaam zijn. Gezamenlijk naar een doel werken met behulp van leuke natuurkundige proeven vind jij dan ook geweldig! Verder ben je in staat om opdrachten, oefeningen en toetsen foutloos uit te voeren en te kunnen uitleggen/demonstreren aan je leerlingen. Ook is het belangrijk dat jij als docent Natuurkunde stevig in je schoenen staat en weet je te differentiëren, zodat je de nodige individuele aandacht kunt geven aan de leerlingen. 

Functie eisen

  • Je hebt minimaal één schooljaar ervaring met het doceren van het vak Natuurkunde of NaSk aan leerlingen binnen voortgezet onderwijs;
  • Eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak of in opleiding (LiO);
  • Beschikt over de volgende competenties: leerlinggericht werken, daadkrachtig, creatief en flexibel qua inzet en instelling;
  • Wij vergoeden je reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!

Over het bedrijf

Bij Maandag detacheren we docenten binnen alle vakgebieden in het onderwijs. Bij ons krijg je de kans om kennis te maken met verschillende scholen en diverse typen onderwijs. Een open communicatie, focus en een flinke dosis lef zorgen voor een optimale samenwerking. Zo kunnen we het hele schooljaar door met energie en plezier de scholen uit de omgeving helpen met vervangingen en docenten aan die leuke baan!


Wat bieden we jou?

  • De mogelijkheid tot een (vast) dienstverband bij Maandag® waarbinnen je diverse projecten kunt doen;
  • Begeleiding van een accountmanager en recruiter;
  • Indien gewenst: diverse trainingen op de Maandag® Academy;
  • Salaris en vakantiedagen conform het leraren CAO Onderwijs;
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer);
  • Vergroten van jouw onderwijsnetwerk.


Zie jij jezelf als docent voor Maandag® diverse opdrachten vervullen? Solliciteer dan nu via onderstaande button!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jolanda Dijkema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolanda Dijkema