Docent natuurkunde 1e graads

Melissa Dillon
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melissa Dillon
MEI 18
Overijssel Permanent WO
17.06.2020 100547056
Solliciteren

Over de functie

Als docent Natuurkunde inspireer jij de leerlingen met jouw kennis over de natuurkunde. Van de kleinste deeltjes binnen de kern van het atoom tot sterrenstelsels en het heelal als geheel.

Jij bent je er van bewust dat de natuurkunde overal om ons heen in, en in jouw lessen sta je stil bij verschijnselen uit onze omgeving. Je kijkt met jouw leerlingen naar processen, waarbij er geen blijvende veranderingen optreden. Je probeert samen met de leerlingen een verklaring te vinden voor wat je ziet waarbij jij lastige onderwerpen ombuigt naar begrijpelijke taal.

Functie eisen

·      Je bent les bevoegd voor het vak natuurkunde tweedegraads, of zit in de afrondende fase van de lerarenopleiding (180+)

·      Je bent beschikbaar voor 0,2 tot 0,8 fte 

Over het bedrijf

Voor een school in de regio Harderwijk zijn wij per direct op zoek naar een docent Natuurkunde. Je zult 0,5 tot 0,8 fte doceren aan vmbo klassen. Sommige lessen dienen in het Engels gegeven te worden.


Wat krijg je ervoor terug:

·      Een dienstverband bij Maandag®, waarbij je uiteindelijk zal worden overgenomen door de school zelf

·      Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao

·      Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)

·      Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag® Academy

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melissa Dillon
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melissa Dillon