docent NaSk

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
MEI 12
Zuid-Holland Permanent HBO
11.06.2020 102923572
Solliciteren

Over de functie

In de tweede klas kregen wij NaSk. Ik vond het best lastig, want het is iets waar ik niet eerder over had gehoord, laat staan ook maar iets over wist. Het klonk allemaal heel interessant, maar het is moeilijk om je hoofd erbij te houden als je de inhoud niet begrijpt en je niet de juiste ondersteuning krijgt om daar wel te komen. Er is dan ook maar één factor die een positieve invloed heeft op je ontwikkeling in dit vak. Je raadt het al: dat is de Docent NaSk. Dat ben jij.


Omdat jij begrijpt dat er leerlingen zijn die moeite hebben met jouw vak, weet jij hen de juiste begeleiding te geven. Je bent geduldig en legt de lesstof goed uit. De leerlingen blijven aandachtig bij de les door je manier van lesgeven en de verschillende werkvormen die je toepast. In je klas hangt altijd een prettige, veilige sfeer waarin leerlingen zichzelf kunnen zijn en waar een goede, respectvolle relatie tussen hen en jou belangrijk is. Hen iets bijbrengen en een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling, dat is waar jij het als Docent NaSk voor doet. Daarom kom ik graag met je in contact.


Bij Maandag ben ik jouw contactpersoon. Voor mij staat jouw werkgeluk centraal. Als collega bij Maandag kun je altijd voor alles bij ons terecht, en dat is wel zo prettig. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij trainingen en begeleiding. Naast jouw contactpersoon ben ik ook jouw collega. Bij ons staat collegialiteit hoog in het vaandel. Je bent dan ook van harte welkom op een evenement dat Club Maandag een aantal keer per jaar organiseert. Daar behandelen we iedere keer een ander interessant thema en kun je met mij en andere collega’s in het onderwijs informeel kennis maken en sparren over actualiteiten. Ik kijk er in ieder geval nu al naar uit om kennis met je te maken!

Functie eisen

Dit ben jij

  • Docent NaSk met onderwijsbevoegdheid
  • Didactisch en pedagogisch vaardig
  • Enthousiast over je vak en over Voortgezet Onderwijs of Middelbaar Beroepsonderwijs


Over het bedrijf

Dit bieden wij

  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao
  • Trainingen en begeleiding
  • Variatie in je werk
  • Hele leuke evenementen van Club Maandag

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems