Docent NaSk

Over de functie

De scholen mogen de komende periode nog geopend blijven! Daarom ben ik op zoek naar een docent NaSk in de omgeving van Eindhoven die niet kan wachten om weer proefjes te gaan doen in combinatie met het geven van theorielessen. Ik ben op zoek naar een docent NaSk die op zoek is naar zekerheid, maar het ook leuk vind om meerdere opdrachten via Maandag® te vervullen. Kort gezegd houdt dit in dat je met meerdere scholen en doelgroepen te maken kan krijgen. het vmbo waar jouw pedagogische skills naar boven komen tot aan het didactische van het vwo. Hier haal jij als enorm veel energie uit.

Als docent NaSk heb je affiniteit met zowel natuur- en scheikunde, en kan je best of both worlds overbrengen op je leerlingen. Je bent dan ook zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd.

Als je ook zo van afwisseling houdt, of nog zoekende bent naar wat qua niveau of type onderwijs nou echt bij jou past? Dan kom ik graag in contact met jou! Graag breng ik samen met jou al jouw wensen, behoeftes en ambities in kaart. Ik neem je graag mee in het verhaal wat Maandag® voor jou te bieden heeft.

Functie eisen

  • Eerste- of tweedegraads bevoegdheid
  • Minimaal 1 jaar ervaring als docent NaSk
  • Pedagogisch als didactisch sterk
  • Beschikbaar voor 1 FTE

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijken kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Arthur van Hest

Arthur van Hest

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs